Un dia mogut

Un relat de: tibia

La setmana passada hem vaig despertar i en va donar la sensació de que alguna cosa estranya passaria ,efectivament va passar ,i al cap de dues hores des de que jo ho vaig pensar .
Cap a les deu del matí va començar la tragèdia que per el contrari al final va ser com una anècdota molt divertida ,va venir una noia que es deia tania i em va dir que volia muntar amb cavall, també em va dir que els seus pares estaven interessats en comprar un pony, jo en aquell moment em vaig posar molt content pero una mica nerviós per que la nena va triar un pony que mai l'havia muntat , vaig anar a agafar el pony que aquella nena tan encantadora volia .
Era un pony negre i molt guapo ,era femella i estava embarassada, seguidament vaig posar una muntura ,i la pony no va fer cap mena de gest de de mala llet.
Vam anar cap a la pista de la hípica, on tons els cavalls i ponys donen voltes perquè a l'hora de montals no vagin tant rapits, al cap de deu minuts jo la vaig muntar per abeura si feia alguna cosa estranya ,al principi va votarse una mica però no va ser res, seguidament vaig cridar la noieta i ella tota feliç va venir dient " soc feliç!!!!!!" jo va vaig pujar i el pony va començar a caminar fins que va començar a botar i la va tirar, la nena quan es va aixecar del pony la primers frase que va dir va ser :ja no vull pony!!!!!!! .jo en sentir aquella frase sem van caure els ............. al terra i em vaig posar trist pensant : ja em semblava a mi que tot anava tant be .el pares de la nena van dir que això era normal i jo els apollava , al cap de 15 minuts convencent la nena va pujar i quan va baixar va dir: es preciós , papa , papa jo el vull.
Seguidament jo vaig anar a deixar el pony i desprès vaig anar a deixar la muntura .
La tania va anar on jo estava i venia amb molts diners jo tot emocionat vaig posar la ma per recollir els diners però la nena va passar de llarg i la va donar els diners al meu pare ,quan va ser de nit el meu pare va venir i em va dir : anton ho as fet molt be i et dono 50 euros per que tels gastis amb el que tu vulguis .


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

tibia

5 Relats

6 Comentaris

4733 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00