...Un DiA MéS...

Un relat de: Dreams

Avui ha sigut un dia més, un dia qualsevol..., com sempre, com els dies que fa massa que duren..tots iguals..., l'has passat sense pena ni gloria, simplement l'has passat... Has intentat passart'ho lo millor posible, i perque no admetre-ho? esperant a que algo diferent passés...algo nou, algo digne de ser recordat, algo per mai oblidar... però no ha passat res, tot ha sigut com sempre... els mateixos llocs, les mateixes persones... tot identicament igual... res diferent... I sembla que ja t'has acostumat a aquesta situació, sembla que ja no fagis res per evitar-ho, sembla que t'hagis resignat, i diguis que los coses són com són i no s'hi pot fer res per canviar-les... i així vas passant els dies... i t'en vas a dormir sabent que demà serà igual que avui, si per desgràcia no es encara pitjor...
Sempre penses què fas malament perque res no surti com tu vols, però només aconsegueixes deprimir-te encara més... es millor no pensar..., perquè acabes treient el pitjor... i el pitjor es la realitat..., i acabes més confosa que abans... així que millor no pensar...millor amagar la realitat per no fer-te encara més mal... millor no pensar en res... però es dificil... molt dificil... cada vegada que no dius res, que estàs sola, que fas veure que estàs escoltant, t'estàs capficant un altre cop... i això pasa la major part del dia... mai no dius res... fas veure que escoltes, estàs sola... i no tens res a fer... i només penses, penses, i segueixes pensant... capfican-te... intentant trobar els perquès a les coses que no entens , que són masses, però penses, penses i no trobes cap resposta, no aconsegueixes arribar enlloc... i et quedes igual que sempre... amb els mateixos dubtes, sense entendre res de res... i mentres tu has estat pensant i pensant, ha passat el dia, com qualsevol altre dia, com tots, igual que els dies passats i segur que igual que els que venen... en fi... ha passat un dia més...

Comentaris

  • Boletaire | 28-12-2005 | Valoració: 10

    que tots passem per moments foscos en que res surt bé però has de seguir lluitant per oblidar i tornar a ser tu, m'agrada aquest relat perquè m'identifica molt
    Ànims

  • estem morts[Ofensiu]

    no vivim som autometes sense rumb ni procedencia, nomes ens sentim vius quan creiem que fem grans coses, aprticipem en calcuna cosa digne i estimem i per conseguent odiem... fa pensar el teu relat, m'agrada.

    Salud i Anarkia

  • wops![Ofensiu]
    el10cat | 25-11-2005 | Valoració: 10

    ola! sencillament increible, em sento molt identificat en els teus textos, tots tenen un punt en el cual em sento gratament identificat. A vegades et sents sol , pero amb persones com tu un s'adona de que la gent tambè te problemes i que es pot sentir igual que tu.

    el10cat@hotmail.com seria d'agrair que m'agregesis seria força satisfactori mantenir una conversa si et plau.

  • " Com sempre "[Ofensiu]
    kispar fidu | 19-11-2005

    Rutines... si, a vegades la vida se'ns fa una rutina continua, una igualtat deseperant... i llavors et preguntes quina gràcia té passar els dies sense cap novetat... però, pel que fa a la meva experiéncia, penso que això depen dels nostres ànims, hi ha èpoques en que estem més enfonsats i després no som capaços de veure els petits detalls que fan la vida especial. Sembla que ens tapem els ulls i no poguem veure tot el què ens envolta... la vida és bonica, saps? I jo crec en aquesta bonica frase! Personalment, després de 19 anys (camí als 20), puc afirmar que m'agrada la vida! Després d'alts i baixos, d'èpoques millors que d'altres, puc dir que m'eencanta la vida! Adoro viure! Poder-me llevar cada dia i saber que tinc un munt de temps per endavant per descobrir que em té el dia preparat!

    Si que hi ha dies en que em desperto i sols penso en que s'acabi aquest "meravellós" temps per poder tornar a adormir-me... (si llegeixes alguns dels meus relats podràs notar-ho, jejeje!). Però són èpoques en que sembla que res surti com voldries i que totes les teves il·lusions s'esfumin en un tres i no res...!

    Lluita per viure! La vida és bonica! Carpe diem!

    (P.D: m'he apuntat que un dia m'has d'explicar el que et va passar a tu, eh!!!! jejeje)

    Apa! que vagi bé!!!
    Gemm@

  • benbinguda[Ofensiu]
    JKR | 09-11-2005

    és molt bonic el teu relat, nose tè algo k m'està fent pensar en tot aixó en aquests moments mentre escric el comentari. Segueix escrivint, ho fas molt be.
    que més... a si! avans m'has preguntat l'edat en un comentari i et dic que el 89 es el meu any.
    gràcies pel comentari he :p

  • (>_<)[Ofensiu]
    _shamandalie_ | 09-11-2005

    uala makabes de deixar flipada.. ke rapidaaaa xDDDD!!.. kin sustu ke me fet amb la musikilla akella d kuan tarriba un mensajee saps? wenu.. tunteria d cumentari ^^''.. wenu res u_u.. kuidat ^^'' xDD

    {{ .. irenepfarre37@msn.com ^^ }}

  • weii![Ofensiu]
    _shamandalie_ | 09-11-2005

    olaa!! bnvinguda ^^ xDD, wenuu ke ma agradat molt el teu relat! s vritat k hi ha molts dies aixi, k passen i ni tas adonat de ke ha passat, no saps si nas passat 1 o 2 perquè tots eren iguals, xo wenu no tots son aixi eeh! tb n'hi ha de preciosos! ^^ wenu noia res, a veure si publiques més kosetes que scrius molt bunik!
    x ceert kina foto mes maka!! m'encantaa jo tb la tink la del ull plorant.. aiixx.. buenu! ens veieeeeeem!! areww^^

l´Autor

Foto de perfil de Dreams

Dreams

5 Relats

51 Comentaris

11831 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
emmm... la veritat que no se com sóc...
sóc com sóc... amb els meus defectes i algunes virtuds..xD
....simplement sóc jo... :D

P.D: Bé, el que si que puc dir és que vaig nèixer un dia calurós de 1990.