Traviata

Un relat de: alell


Mare avui hem fet l'últim passeig juntes; té acompanyat a reposar el costat del pare on reprendreu la vostre historia d'amor.
quan he sentit el soroll sec de la llosa, el cor ma fet un batec, sec ! com el de la llosa.
El sol amagat a l'ombra del xiprer fa guàrdia davant del marbre blanc, quan l'aire el faci moure tu i el pare sentireu el remor d'una musica, potser us recordarà el brindis de la Traviata que el pare xiulava i tu mare cantaves.
Amb la foscor els meus sentiments s'alteren pel buit que has deixat, sento els teus passos pel passadís, em giro i no et veig, llavors m'adono que avui ens hem acomiadat, mare solament es un adéu físic perquè el cor i el pensament estan embolcallats de records.
Mare no vull que la vida em tingui pietat, tan sols demano aixecar-me cada mati i poder sentir la teva rialla, percebre la fina pell de porcellana i la teva dolça mirada.
Et vull dir mare que tu i el pare mai quedareu en el oblit.


Comentaris

  • MOLT DOLOR[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 08-10-2008 | Valoració: 9

    La marxa de la mare ha fet que l'autor trobi el buit dels seus progenitors, ara estarà sol per afrontar la soletat i la tristesa, de cap de les maneres es pot pensar la mare que restaran a l'oblit, uns pares coneixen els fills i els fills en donen a coneixer cada dia davant dels pares. Sento si aquests dos escrits tant profuns i tristos han sortit de la ma de l'escriptor per una experiencia personal, si es així, l'alegria tornarà i podras escriure coses divertides perquè segur que te'n passaran.

l´Autor

alell

10 Relats

7 Comentaris

5427 Lectures

Valoració de l'autor: 9.25