Transport ?; urgent ?

Un relat de: Antonio Mora Vergés

Son clarament dues preguntes; fa molts anys vaig tenir - aleshores ho creia - el goig d'endegar alguns projectes de transport, en els que per damunt de tot , es pretenia alhora que reduir el cost econòmic, augmentar l'eficiència, la seguretat, i el benestar personal i professional dels transportistes. Finalment però, l'empresa només valia reduir més, i més, i més, el cost econòmic, i ho feia [ amb total coneixement ] , a costa de la seguretat, i els benestar personal i professional dels treballadors. En aquell moment vaig decidir deixar la meva tasca, potser hauria d'haver denunciat els fets - segur que ho havia d'haver fet - però amb la meva desvinculació, com Pilatos, em va semblar que quedava lliure de culpa, en relació a les atrocitats que ara us aniré desvetllant.

Em comentava aquest darrer cap de setmana, un transportista amic , que en la ruta de transport urgent Barcelona-Madrid, els donen únicament quatre hores i trenta minuts per fer el recorregut i el lliurament al punt de destí, i els penalitzen fortament per cada minut de retard; la conseqüència en el 2004, foren 45 persones MORTES, i moltes més de ferides, algunes d 'extrema gravetat. Aquest fet és conegut per descomptat, per totes les autoritats del país, des de les de la tolerància zero, fins a la resta d'estaments represius/recaptatòris , però s'ha de dir que ja els està bé, oi ?

Em comentava també que en la ruta del peix, els conductors amb carregues molt valuoses, tenen ordres , que en el cas d'haver d'arribar tard, per qualsevol problema, embús, accident, problemes metereologics ,... tombin el camió , per tal de poder recuperar de les asseguradores l'import de la carrega i àdhuc del mateix vehicle. En alguna ocasió la maniobra de tombar el camió - que no està exempta de perills - a comportat la mort del conductor; quina llàstima, oi ? . Tant bon noi que era, i amb dues criatures petites !, quina dissort !!! Aquest fet és conegut per descomptat, per totes les autoritats del país, des de les de la tolerància zero, fins a la resta d'estaments represius/recaptatòris , però s'ha de dir que ja els està bé, oi ?

En matèria de transport s'estan fent autèntics crims, i això des de fa anys, amb plena consciència, no únicament de les empreses, sinó també de l'Administració i d'amplis sectors de la nostra societat. Des d'ara, tu amic lector és un més dels que saben i callen, i hauràs d'assumir la teva complicitat, davant d'aquest estat del crim organitzat en que vivim. Quan afegim URGENT a l'activitat de transport, l'únic efecte constatable, és que el nombre de víctimes augmenta de forma exponencial.

Aquest fets son coneguts per descomptat, juntament amb nosaltres amics lectors, per totes les autoritats del país, des de les de la tolerància zero, fins a la resta d'estaments represius/recaptatòris , però s'ha de dir que ja ens està bé, a tots plegats, oi ?

Mentre no siguem nosaltres i/o alguna persona estimada/coneguda les víctimes !


© ANTONIO MORA VERGES


Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Antonio Mora Vergés

Antonio Mora Vergés

6915 Relats

1201 Comentaris

5432956 Lectures

Valoració de l'autor: 9.72

Biografia:
Antonio Mora Vergés, l'Argentera 1951, col·laborador del setmanari La Forja de Castellar del Vallès, Nova Tarrega, de Tàrrega , Diari de Sabadell, La Tosca de Moià, El Balcó de Montserrat de Vacarisses.
Editor del blog :
coneixercatalunya.blogspot.com ,
col·laborador de les pàgines web www.guimera.info, i els diàris digitals de : www.moianes.net
http://www.naciodigital.cat/manresainfo/
http://www.naciodigital.cat/llusanes/
http://www.naciodigital.cat/elripolles/
http://www.baixllobregatdigital.cat/
e.mail mora.a@guimera.info
e.mail amora@moianes.net
email guimera.mora@gmail.com