Tot d'una

Un relat de: ginaa

Tot d'una em vaig girar i et vaig veure, m'agrada, m'agrada poder estar així, i
poder tenir un moment més amb tu, dins de la meva memòria.

Curtes mirades que expliquen tota una vida, petits moviments que confessent els teus desitjos, poques paraules que ho volen dir tot, somriures amagats per no deixar que ningú els pugui entendre, llocs foscos que podrien explicar cada una de les sensacions viscudes, música de fons que ens fa sentir més a prop que mai.
Sempre hem estat en silenci davant de les altres mirades, de les paraules que ens han dit, nosaltres amb una mirada o amb un gest ens ho podem dit gairebé tot, aquesta és la nostra màgia, aquesta és la raó per la qual tornem estar a prop, els dos.
No ens estimem, però podriem arribar a fer-ho si confiéssim l'un amb l'altre, no esperem res que l'altre no ens pugui oferïr, perque no volem res més que allò que tenim en cada moment que estem junts, els petits moments els sabem fer grans, sempre ho hem aconseguit, això és el que ens fa mirar enrera i tornar el costat de l'altre cada cop que estem una mica lluny. No ens trobem a faltar, tot i que mai marxaríem quant ja és massa tard, no ens necessitem, però el que ens dónem és més del que busquem.
Sempre ens recordarem i sempre tornarem el lloc on tot va començar, entre mig d'aquells arbres estàvem envoltats d'estrelles i com cada vegada amb la mirada de la lluna, vegilar-nos, vegilant cada petó i cada carícia que regalem a l'altre.
És la màgia que ens ha dónat la vida, són els records i els que d'aquí poc ho seràn els que ens fan somriure al recordar-los, tots ells han costruit el que ara tenim.

Ens coneixem des de fa molt i des de llavors em tingut una història bonica, encara que ens haguem fet mal podem deixar-ho enrera i mirar el futur sense rencor, deixant allò dolent en un cantó i esperant el que encara ens pot oferir la vida, tots els records que encara s'han de viure fan que hi hagi l'espelma encesa.
Som dues persones amb dues vides molt diferents, tot i així un trocet de la teva i de la meva s'han creuat, és van creuar ara ja fa molts anys, i per res del món ho hagués canviat ni als bons ni els moments més dolents, no canviaria totes les vegades que m'has fet plorar, perque gràcies això et conec, sé com ets, i també m'he conegut una mica més a mi mateixa.
També hi ha mirades perdudes i moviments que no diuen res, paraules falses i somriures fríbuls, llocs que fan mal quan els recordo i música que hem fa saltar les llàgrimes.
Així és la nostra història plena de dolor i de desitg, plena de mentides i somnis, plena de somriures sinces i llàgrimes que és claven el fons del meu cos.

Avui tot d'una he tencat els ulls i t'he vist, m'agrada imaginar-te, m'agrada imaginar-te i més tard poder fer de les fantasies una realitat.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

ginaa

4 Relats

1 Comentaris

3719 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
cada petit moment bo i dolent escriuen la meva biografia.
Un sol somriure, una sola mirada, un moviment, cada petita cosa que fa que es dibuixi un somriure a la meva cara i tot allò que fa que de les meves galtes llisquin les llàgrimes

waila18@hotmail.com