Tocar el cel amb les mans nues

Un relat de: Llop_del_Nord
Ahir vaig somiar amb aquella vegada. Sempre dormim al mateix llit i sempre trobo la teva escalfor al meu costat. Aquell dia va ser així. Vaig tocar la teva pell suau, nua, banyada per la llum de la lluna que havia inundat la cambra d'una llum suau i tendra... Vaig notar com el teu cos s'estremia només de sentir el tacte de les meves mans. Ets tan tímida i tan sensible que el teu cos es va encendre només amb això. I quan t'encens, ets foc. Et vas girar, i les teves mans van prendre posició al meu cos i, quan et vaig mirar als ulls, vaig veure que havia encès una flama que costaria d'apagar, una flama de desig, de passió. Poques vegades t'havia vist així: amb el desig cremant-te per dins. Recordo que cada cop anaves més a poc a poc: em mossegaves, em llepaves la pell... Jugaves amb tot el meu cos, que havies fet el teu territori. Llavors va ser quan em vas mirar i vas saber que no podia més. Vas baixar cap al meu sexe i el vas llepar fins a afartar-te. Primer, lentament, i després vas començar a accelerar mentre jo començava a gemegar. Recordo que vas parar un moment, em vas mirar, vas veure la meva cara encesa i, molt hàbilment, vas agafar la meva mà dreta mentre em deies a cau d'orella:

- Tu també em pots tocar, saps?

Acte seguit, la vas ficar entre les teves cuixes i jo, que no sabia què fer, vaig començar a acaronar el teu parrús, que estava humit. El tacte del teu borrissol preciós i rinxolat encara em va posar més i vaig decidir infiltrar els meus dits dins teu. Primer, vaig tocar el teu clítoris, cosa que va fer que el teu cos s'estremís de plaer i que em gemeguèssis a cau d'orella ( saps molt bé que això encara em posa més). Vaig parar un moment, perquè potser era massa aviat, però tu vas insistir a que ho fes. Em demanaves més, i més, i més... Llavors vaig continuar fent moviments circulars amb els meus dits. I tu t'estremies més. Em demanaves que te'ls fiqués dins, ben endins, fins al fons. De manera agossarada, vaig ficar-ne dos, encara que sé que ets molt estreta. Van entrar perfectament i els vaig començar a moure dins teu. Tu tampoc perdies el temps i ja havies començat a fer de les teves. Els moviments de la teva pèlvis, la teva respiració, els teus gemecs...Tot ho tinc gravat dins meu, com un record inesborrable. Quan estàvem a punt d'arribar al clímax, em vas mirar fixament als ulls i la teva passió em va atravessar l'ànima mentre el flux del teu sexe deixava el llit xop.

Aquella nit no vam parar. Vam canviar de postura diversos cops, vam fer un 69, t'ho vaig fer pel davant i pel darrere. I tu, sense cap intenció d'aturar aquella bogeria que ens duia cap al paradís, vas continuar gaudint i fent-me gaudir de tots els plaers que ens oferíem.

Quan els raigs de sol van ficar-se entre els llençols, et vas quedar adormida. Així, amb la calidesa del teu cos sobre el meu, amb el cap entre els meus pits, t'acaronava els cabells amb una mà i alçava l'altra cap a la finestra.

Aquell va ser el dia que vam tocar el cel amb les mans nues.

Comentaris

  • Sentit i eròtic[Ofensiu]
    Masvidal_MMIX | 23-10-2012 | Valoració: 8


    Una combinació perfecte de sentiment i d'erotisme. Molt romàntic i bellament descrit, alhora que apassionat! M'ha arribat i m'ha emocionat.

    Felicitats!!

  • amb el temps tot arriba...[Ofensiu]
    Tanganika | 21-10-2012

    ...i arriben estats més agosarats i volguts mai abans tastats, potser.
    És sensacional que arribin de forma fluïda, quasi màgica.

    Gràcies pel teu relat!

    TGNK

  • fantàstic[Ofensiu]
    katalluna | 21-10-2012

    M'ha agradat molt i molt. Sensible però sense tabús.
    Felicitats!

  • Moltes gràcies[Ofensiu]
    Llop_del_Nord | 21-10-2012

    Moltes gràcies. És el meu primer relat de molts d'altres que vull ficar aquí dins. M'agrada que t'hagi agradat, Lluna_Negra!

  • Passió delicada[Ofensiu]
    Lluna_Negra | 21-10-2012 | Valoració: 10

    Ostres, que bonic, que tendre i a l'hora que estimulant!!
    M'ha agradat molt i molt!!

    (Enveja sana: com es pot dir tant amb tant poc?!)