Tinc un calaix

Un relat de: MonS*

(Tinc un calaix on guardo tot allò bonic que em passa pel cap, tot allò bonic que pugui llegir en qualsevol lloc, tot allò bonic que em recordi a tu.
En aquest calaix hi tanco els teus sentiments, perquè els sento jo però tots van dirigits a tu i per molt que no els acceptis, són teus igualment.

Tinc un calaix on les frases d'amor més dolces del món es tornen amargues, com el teu oblit. Es tornen aspres i pastoses i arriven a fer mal... Per aixó les tanco.
Sense poder-ho evitar, de tant en tant l'obro, aquest calaix. Ja sigui per afegir més pensaments o per llegir encuriosida tots el que ja hi han.
De vegades, és momentàniament dolç retrobar-te dins meu, sentir que puc pensar en tu lliurement sense que després me'n penedeixi per estar fent-me mal. Tot i així, cada cop són més escasses les temptacions per fer-ho.

No em considero, per això, un cor trencat, sino una ànima empresonada descobrint la llibertat. Enlluernada per la llum del Sol, sóc una criatura que per por i inseguretat a ser lliure torna de tant en tant dins de la gàbia tot i córrer el risc de quedar-hi tancada.

No sóc més que una persona amb un calaix ple de records aspres que defensa amb la seva vida... Per ser seus i només seus, i tot i ser amargs, sobre tu.)

L'únic curiós és que aquest calaix és un document de word!

Comentaris

  • ...Bé.[Ofensiu]
    jos monts | 04-04-2008 | Valoració: 9

    M'ha agradat.

    El teu relat inspira sentiments llunyans.

    Això no m'agrada, considero que és com una metàfora "Sol, sóc una criatura que per por i inseguretat a ser lliure torna de tant en tant dins de la gàbia tot i córrer el risc de quedar-hi tancada".

    Espero seguir-te lleguin, no els guardis al calaix del Word.

    josmonts

l´Autor

Foto de perfil de MonS*

MonS*

3 Relats

4 Comentaris

1753 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00