Somniar no costa un duro

Un relat de: MonS*

I la Guanyadora de l'Oscar a la millor actriu és:
(L'expectació i els nervis es poden arribar a mastegar en l'ambient)
Sona el teu nom pels luxosos altaveus i un sonor aplaudiment ressona per tot el gran teatre Kodak.
Tu poses cara de: -No pot ser! No m'ho puc creure!, fas com si t'eixuguessis una llàgrima que en realitat mai ha tret el cap i et disposes a iniciar la llarga ruta emmoquetada en direcció a l'homenet daurat que t'espera a l'escenari.
Camines amb compte de no trepitjar-te el vestit (caríssim) de Gucci, sempre vigilada de prop per nombroses càmeres.
Pel camí, topes amb centenars de milers de mirades còmplices dels més espectaculars actors i actrius. Val a dir que també et trobes tres mirades que intenten fulminar-te en un intent fallit, les mirades de les teves rivals, que volien tant com tu l'estatueta d'or a la qual ja pràcticament estàs arribant.
Arribes a dalt i beses les galtes d'un actor alt i guapo (bé, de fet guapíssim) que es diu Orlando Bloom i et diu: -Estàs radiant!, I et deixa a les mans l'Oscar, que has d'agafar fort perquè et rellisca de les mans de tant suades que les tens.
Et treus de la pitrera del vestit un foli rosa perfumat i te'l mires recordant la de vegades que l'has assajat davant del mirall.
Mires la càmara, i mentalment dones gràcies al maquillatge ultrapotent que t'ha posat el Richi (el teu maquillador oficial) per tapar aquell gra tan lleig que t'havia sortit a l'entrecella, i comences la parrafada.
Tot just acabes de pronunciar el "-Voldria agraïr aquest premi a...", sents que algú et crida, però aquest cop no sona per boca d'un Orlando Bloom extremadament atractiu, sino per boca d'una dona un xic malcarada (la teva més estimada professora) que et fa tocar de peus a terra. Ella, continua amb un sarcàstic:
-Si vols anar a la Lluna, fes-te astronauta. Bé, què deia abans de que l'aspirant a arribar a Mart em distregués? Ah, si...

El rotllo de sempre, vaja.

Jo en canvi, seguiré tenint fe. I és que tal i com diu la dita: Somniar, no costa un duro!

Comentaris

  • Ah! I...[Ofensiu]
    rnbonet | 20-08-2007

    ...benvingut/da!!!

  • No està gens malament![Ofensiu]
    rnbonet | 20-08-2007

    El que, en principi, pot ser tot un afalac -de debò, no sé si amb "c" o amb "g"-..
    Breu, concís, recurrent al somni , encara que aquest siga una 'anada de cervell i il·lusions' dintre la classe.
    Vaig a per l'altre!

l´Autor

Foto de perfil de MonS*

MonS*

3 Relats

4 Comentaris

1749 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00