The Forker: Capítol Segon. S'acava el terror!

Un relat de: pseudo

15-3-2004

A les vuit del matí, poc després d'obrir l'oficina de 2F, només hi havia un tema de conversa:

Heu vist la notícia d'aquest matí? És increïble... I no ho entenc! Com pot ser que en Míquel hagi pogut dur a terme totes aquestes atrocitats? I... no ens ha aixecat cap mena de sospita, no ha fallat mai a la feina... - deia en Martí encara incrédul
Era un crack, i poder ha sigut capaç de maquinar més coses del que veïem possible, el que no entenc és perquè s'ha suïcidat...- contestà l'Albert que estava ben trasvalsat, feia quinze anys que era molt amic d'en Miquel, desde que entraren a la universitat.
Home... De fet a mi això em sembla lògic... La dona el descobreix, i sembla que no té cap més sortida i ell la mata. Desprès se n'arrepenteix, tots sabem com n'estava de la Marta, i intenta simular que els ha matat algú altre, darrerament es suïcida... -Continuava en Martí
Jo crec que tu has vist masses pel·lícules... - replicava l'Albert amb veu tremolosa
Però has llegit la notícia? Té!


Trobat mort el terrorista "el nómada"

Aquesta matinada els mossos d'esquadra han trobat mort al barri de Santa Eugènia de la ciutat de Girona el terrorista, que desde feia quatre anys aterrava a tota la comunitat autònoma de Catalunya.

Els veins han avisat als mossos aterrits al sentir trets. Allí han trobat morts a un home i una dona. I ben aprop la disfressa del terrorista "el nómada" amb les emprentes de l'home mort. Sembla ser que l'home va ser descobert per la seva dona, la va assassinar i seguit es va suicidar. Lamentem l'última mort a mans d'aquest terrorista, però per fi ja podrem dormir tranquils. Un dels mossos afirmava que la porta havia sigut forçada, es creu que tot és un montatge del nómada.

Demà es farà una concentració per les més de 600 morts davant d'aquest terrorista.

Comentaris

  • Hola Pseudocodi…[Ofensiu]
    Carme Dangla | 02-08-2006

    Suposo que per a una persona que aband de fer un amy ja la seien davant l'ordinador a picar tecles, els termes informàtics són tan habituals, que m'ha costat veure'ls.
    Et volia contestar el cometari que em vas fer sobre la intel·lgència donada o adquirida.
    Segurament és que jo vull creure que tots som iguals, segurament, anys de rebuig a l'escola, perquè alguns companys em creien superdotada, m'han acabat fent analitzar quins són els motius que els portaven a pensar això.
    En definitiva era que feia els problemes molt més ràpid que ells, però jo sabia que era una pura qüestió d'entrenament, que de la mateixa manera que em van posar tan petita davant un teclat, em van ensenyar els números als dos anys, les operacions als tres i a fer problemes amb elles als quatre, perquè m'agradava.
    I molts d'aquests que mai ningú no els diria superdotats, per les seves aficions -penso ara en un que controla totalment el joc de Magic-, tenen una capacitat absolutament sorprenent.
    Un altra exemple personal, quan tenia 11 anys em va agafar la dèria dels escacs, no sóc gaire bona jugant, perquè sóc massa impacient, però analitzar partides o fer problemes m'encants. Resulta que vaig veure una exhibició d'una partida a la cega, i vaig decidir que allò també ho faria jo. Alguns companys d'escola -i algun professor- quan ho van veure van quedar asrtorats, un amic deia que era impossible, que ell no podria mai fer una partida sense veure el tauler. M'ho vaig proposar, li vaig explicar com ho feia, i en un parell de setmanes, ja jugavem a classe tots dos sense tauler.
    Poteser són exemples molt parcials per justificar el meu punt de vista: la intel·ligència, crec que es pot adquirir com qualsevol altra habilitat.

  • eiiii!![Ofensiu]
    Àfrika Winslet | 22-03-2006 | Valoració: 10

    enhorabona per The Forker! està prou bé, tot i que he trobat un pèl exagerat això de les 600 morts... jeje! És una bona idea això d'agafar paraules de la informàtica i "aplicar-les" a la vida real... PEtons!!

l´Autor

Foto de perfil de pseudo

pseudo

48 Relats

256 Comentaris

81478 Lectures

Valoració de l'autor: 9.65

Biografia:
Vaig néixer el 22-10-1984 a Barcelona, tot i que des dels 4 anys visc a Girona.

Doctor en tecnologia.

Al setembre del 2006, vaig tenir la sort de publicar el meu primer llibre: 'Primeres Poesies', amb l'editorial Emboscall, algunes de les quals es poden trobar en aquesta plana (Ulls d'infant per sant Jordi, Mirada en Flama, Sonets XIX i IX, Flor de Tardor). El llibre es pot trobar a les principals llibreries gironines i en algunes de Barcelona, també mitjançant les webs totllibres ,
Llibreria Ona
i
Casa del Libro


Al setembre de 2007, he vist publicat el meu segon llibre, també amb l'editorial Emboscall, sota el títol Escrivint entre deliris el qual conté alguns relats que podeu trobar en aquest web, encara que els hi ha calgut una bona repassada.

Torno a voltar per aquestes planes després d'una temporada d'abstinència...


Per qualsevol dubte: albert.trias@gmail.com