Som-hi d9, altra vegada

Un relat de: llamp!

Versió "SMS - 2004 - Norah Jones":



Som-hi d9, altra vegada
Sant tornem-hi! Intenta-ho d9!
Et vé de gust començar ara?


SMS d'ELLA: Quan tu tornis,... amor meu tornaré a demanar-te perdó. Et demanaré que no te'n vagis mai + Sense que hagis d'oblidar, però almenys sí perdonar :-X

Som-hi d9, altra vegada
Sant tornem-hi! Intenta-ho d9!
Et vé de gust començar ara?


SMS d'ELL: Quan tu vinguis,... amor meu et rebré amb els braços oberts. Et proposaré que sigui per sempre + Sense que em subestimis ni infravaloris mai + :-X

Som-hi d9, altra vegada
Sant tornem-hi! Que ho Intenti d9!
Li vé a ell de gust començar ara?


SMS d'ELLA a una AMIGA: Quan ell vingui tornaré a intentar convèncer-lo. Que torni, sense menystenir res ni ningú. Sense haver de lamentar pèrdues ;-)

Som-hi d9, altra vegada
Sant tornem-hi! Que ho intenti d9!
Li vé a ella de gust començar ara?


SMS d'ELL a un AMIC: Quan ella em rebi tornaré a demanar-li que vingui amb mi. Sense limitacions, cap ni una, vers la llibertat dels camins ;-)

Som-hi d9, altra vegada
Sant tornem-hi! Intentem-ho d9!
Us vé de gust començar ara?


SMS recíproc entre ELL i ELLA: Quan nosaltres ens retrobem tornarem a plantejar la nostra relació. Que sigui la + i millor entre les possibles. Sense entrar en detalls, tu i jo sols :-D

Som-hi d9, altra vegada
Sant tornem-hi! Que ho intentin d9!
Els vé de gust començar ara?


SMS dels AMICS i AMIGUES: Quan ells s'hagin retrobat tornarem a veure'ls junts? Que sigui una foto del retrobament. Sense que s'esborri la imatge digital :-D

Som-hi d9, altra vegada
Sant tornem-hi! Intentant-ho d9!
Vé de gust recomençar d9?


SMS de l'AUTOR a Relats en Català: Quan llegiu el meu poema SMS us haurà agradat? Que sigui una mostra de retrobament vers vosaltres. Sense que suposi cap compromís haver-lo de votar ;-D


llamp!


Peça del Melorepte nº 97: "Here we go again", de Ray Charles & Norah Jones ...




Comentaris

  • Llamps i centelles![Ofensiu]
    copernic | 24-03-2010


    Ja era hora que et comentés alguna cosa, no et sembla, amic Llamp?
    Doncs no està gens malament aquest relat. Té una estructura enginyosa i una agilitat notable. Com que és un melorepte "interpreto" que el "Som-hi d9..." és com la tornada de la canço-text que s'intercala entre els missatges SMS amb diferents emisors i destinataris seguint el llenguatge propi d'aquest mitjà de comunicació. Alhora divertit i burleta és molt agradable de llegir i es fa curt.
    Moltes gràcies pels teus elogis i curiositats de la vida, jo també sóc Taure (30-04-58) i ja saps que m'agraden els bolets també i a més sóc de Portbou, que com deia Josep Pla adivinava en les muntanyes "formes bovines"
    Ens seguim comentant. Salut!

  • Amic llamp![Ofensiu]
    Toni Arencón Arias | 23-03-2010 | Valoració: 10


    Aquest relat, eliminant la reiteració
    "Som-hi d9, altra vegada
    Sant tornem-hi! Intenta-ho d9!
    Et vé de gust començar ara? "
    (que després de les dues primeres repeticions em descentra de la continuïtat de l'argument, encara que entenc que ho fas servir com a instrument per proporcionar més força i coherència a la resta)
    em sembla d'una profunditat extructural immillorable, carregada d'ironia i sentiment.
    No cal donar-li més voltes, el llenguatge SMS és la poesia epistolar del nostre temps, o del temps d'aquells que venen empenyent amb força darrere de nosaltres.

    Per posar alguna pega, em sobra l'últim
    SMS de l'AUTOR a Relats en Català: "Quan llegiu el meu poema SMS us haurà agradat? Que sigui una mostra de retrobament vers vosaltres. Sense que suposi cap compromís haver-lo de votar;-D"
    Suposo que és un missatge supraliminar (subliminar seria si estigués dissenyat per passar per sota dels límits normals de percepció, inaudible per a la ment conscient, però audible per a la ment inconscient o profunda).
    Personalment, comento aquest relat perquè m'ha agradat. El voto perquè em ve de gust. Sense polèmiques, que no hi entro.

    Amic llamp, salut!
    Ens hi veiem!