Repte 212 - Vés amb compte

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: angie (14 febrer 2007 del 2006)







Tema: "Vés amb compte"





Extensió aproximada: 300 parauels





Condicions: El text ha de contenir les paraules "vivant", "viatjant", "experimentat" i "enaltir"





Durada: 48 hores





Guanyador/a: manel







Text guanyador:



La taca de sang creixia per moments. El líquid dens i fosc lliscava amb parsimònia, com si no tingués esma per fugir d'aquell cos tan quiet, ajagut en una posició impossible, definitivament immòbil. Ben a prop la mare no gosava mirar, arraulida a la vorera escoltava com les rodes dels cotxes trepitjaven una i altra vegada el cos del seu estimat fill. Un cos que cada vegada tenia menys forma de gat, per transformar-se en una mena de taca peluda entre grisa i negra, entaforada al bell mig de la carretera i envoltada per una aura vermellosa que s'anava escampant.
-Mare, no pateixis, ja sóc prou experimentat per sortir a passejar pel món- les paraules del seu fill li retrunyien dins el cervell. De cap manera l'hauria d'haver deixat venir, de cap manera. No s'ho perdonaria mai.
-Ves amb compte!- van ser les darreres paraules de la mare, moments abans d'aquell descomunal xerric de rodes.

Alguns quilòmetres més cap al nord, el quatre per quatre d'aquell viatjant de poc més de quaranta anys (però amb un cervell de dotze) encara arrossegava la taca vermella a la roda del davant. Anava de xulo per la vida, es creia un bon vivant, capaç de menjar-se el món sencer. El company de l'auto, un altre impresentable però una mica més jove (i el cervell igual de petit), no parava d'enaltir la seva habilitat. Havia estat qüestió de mil·lèsimes de segon. El gat havia aparegut pocs metres més endavant i només va caldre un cop de gas perquè aquella immensa i desproporcionada màquina l'esclafés sense pietat.
-Ves amb compte!- van ser les paraules del copilot en veure l'arriscada maniobra. Però després tot van ser crits i alegries, com si haguessin encertat en una barraca de fira, amb el primer premi a la imbecil·litat humana.






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

284270 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!