Repte 164-A - El bosc ja no és el que era.

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Proposat per: Pivotatòmic (4 de setembre de 2006)





Proposat per: Jeremias Soler (4 de setembre de 2006)






Tema: "El Bosc"





Extensió aproximada: 200 paraules





Condicions: El text ha de contenir les paraules "fullaraca", "pou", "magnètic" i "escapar"





Durada: 24 hores





Guanyador/a: Biel Martí







Text guanyador:



Banner i Flappy estaven fotent un clau darrera el gran roure, on esperaven no ésser descoberts per cap dels altres esquirols del grup. Encara que ja tenien una edat, la voluntat dels pares d'ambdós que només tinguessin relacions per parir fills els impedia la total llibertat sexual que anhelaven. Per allò s'amagaven. El seu amagatall preferit era sota la fullaraca de la fageda, però des que hi van trobar en David el Gnom estomacant la seva dona i insultant-la, que decidiren traslladar-se sota aquell immens roure. A més, sospitaven que més enllà del roure, on hauria estat bonic escapar dels rumors del bosc, hi vivien els 7 nans en les condicions higièniques i salubres més deplorables. Males llengües deien que estaven a punt de retirar-li la custòdia dels nans a la Blancaneus, que preferia anar-se'n a emborratxar amb en Robin Hood i tornava sempre torrada a les tantes de la matinada, passant dels nans.

Aquell bosc, pensava la Flappy tot mirant l'escorça del roure, ja no és el que era. Fins i tot els barrufets, que s'havien fet tots d'una secta, ja no resultaven divertits. Seria ingenu culpar-ne les càmeres de televisió, que durant anys havien envaït aquells boscos per filmar sèries infantils? Cert que la invasió havia convertit el bosc en una mena de camp magnètic que atreia tots els turistes, portant la depravació i el vici, però realment era culpa de la caixa ximple que Jakie i Nuca haguessin estat trobats esquarterats a la cabana de Tom Sawyer. El pobre esperava ara l'execució de la pena capital, però la Flappy pensava que aquell noi, que caigué en un pou anys enrere quan Huckelberry Finn el deixà per la Caputxeta Vermella, no era el culpable d'aquell crim atroç.

Amb les últimes culejades de Banner acabaren el clau. De fons se sentia la rialla histèrica del gat de Chesaire, segurament altre cop enfarlopat fins el moll de l'os i corrent amunt i avall, sense sentit, pel camí de rajoles grogues, que es perdia més enllà del bosc. Amb la de boscos que hi havia al món, i ara tothom volia venir aquí. Fins i tot un tal Schreck, zoòfil que practicava amb una mula xerraire, s'hi havia instal·lat.
La Flappy creia que s'hi havia de posar remei... si sabés on trobar la Bruixa de Blair!






Entrega de premis: Les declaracions del guanyador/a





Altres textos presentats: Resta de participants

""



Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

283898 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!