Qüestió de pes, literalment parlant.

Un relat de: mallorqueta
Hi ha un moment en la vida d'algunes dones en que tot canvia.
Tot canvia perquè s'anadonen de com són realment, acaben acceptant allò que tant temps han intentat canviar i finalment decideixen acceptar la seva naturalesa.

Arriba un moment en la vida d'algunes dones en que s'anadonen de que són grasses.
Si exacte dic grasses sense utilitzar cap tipus d' eufemisme perquè aquests l'únic que fan es fer més mal, ens impedeixen acceptar-nos així com som i ens enganen fent-nos pensar que les nostres "curves" simplement són un parell de quilos de més que amb un poc d'exercici i dieta sana es perden.

Sé que aquest tema pot sonar un poc superficial i fins i tot rosar la frivolitat però personalment m'agradaria que totes aquelles persones que llegeixin això s'anadonin del que suposa.
Acceptar que ets grassa suposa haver passat molts anys intentant aprimar sense obtenir resultat, suposa acceptar que del teu grup d'amigues tu ets aquella que desentonarà a les fotografies ( i no precisament per la bellesa), suposa acceptar que allò de dur biquini i calçons curts a l'estiu s'ha acabat i així més i més situacions que fan que qualsevol cosa insignificant es converteixi en un repte emocional que posi a proba el teu autoestima, o el que et queda d'aquest.

Suposa conèixer-te, intentar acceptar-te i esperar que la gent superi el teu cos.

Comentaris

  • Endavant i fora complexes[Ofensiu]
    missatger | 02-11-2012

    Lamentablement la societat ens ha imposat un model de físic amb el qual és impossible coincidir. Totes estem descontentes amb alguna cosa del nostre físic. Primer has d'agradar-te a tu mateixa per poder agradar a els altres.
    Una forta abraçada!

  • Perquè en ets?[Ofensiu]
    Annalls | 31-10-2012

    Cap dona es grassa perquè vol. Sempre hi ha un motiu a sota les capes de greix; físic o psíquic. Cal esbrinar-ho per poder posar-hi remei. No dic plena, dic grassa.
    Si puc ajudar-te jo també en soc, ma costat molt arribar a saber-ne clarament el motiu, i més posar-li nom. Ara vull posar-hi remei.
    Una abraçada.
    Anna

l´Autor

mallorqueta

3 Relats

6 Comentaris

2128 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00