perquè avui és el demà del ahir

Un relat de: mallorqueta
Les meves amigues van cap a l'aigua, però jo prefereixo més quedar asseguda a la sorra.
M'estimo més veure la immensitat del mar des d'aquí on estic, vull observar tot el que m'envolta, la sorra, les ones, la gent que va, la gent que ve o simplement aquella que resta immòbil a la seva tovallola.
I mirant el meu voltant deixo passar el temps, mirant com el altres viuen mentre jo m'estimo més quedar-me asseguda al marge de tot i de tothom, adonant-me que això mateix és el que he estat fent durant tota la meva vida, simplement esperar, esperar i esperar, veient com els altres vivien la seva pròpia vida mentre jo esperava una oportunitat per començar a fer-ho amb la meva.
I aconsegueixo arribar a aquesta conclusió perquè hem nego a admetre que una cosa tan meravellosa i especial com és la vida sigui així, em nego a creure que aquesta només consisteix a esperar oportunitats sense que aquestes se't presentin, em nego a deixar de viure el present per no poder deixar de pensar en el futur.
Un futur que a mesura que s'acosta i es converteix en el teu present fa que aquells somnis, que un dia vas jurar que arribarien a ser reals, ara passin a formar part d'un passat que et costa mirar avergonyida pel fet de no haveraconseguit res del que tant vas anhelar i obligant-te aixi a mirar una altre vegada cap el futur ja que aquest sempre podrà ser com tu vulguis.
I aixi mirant amb esperança cap el futur alhora que intenten-tes oblidar el passat deixes passar el present una vegada més, tornes a deixar passar la vida i les oportunitats que et dona aquesta.
Però de cop i volta unes veus familiars et fan tornar al present, són les teves amigues diguen-te que ja hem de recollir les coses perquè es fa tard, i tu, encara submergida en els teus pensaments, amb un tímida rialla a la boca penses: "vaja ja ha passat un altre dia sense adonar-me conta".

Comentaris

  • AIXECAT,CORRE...[Ofensiu]
    Annalls | 31-10-2012

    Ep ! Desperta!! Aixecat de la sorra!!! Has d'agafar l'oportunitat, a que esperes que vingui a buscar-te a la sorra??? NO!! BUSCA-LA, CREA-LA !!!!! Somiar en el futur no et portara a res perquè , TU l'has de crear , ARA, AVUI, en el present!!!.
    Si no pots busca ajuda. VINGA AIXECAT::::LA VIDA T'ESPERA.

l´Autor

mallorqueta

3 Relats

6 Comentaris

2118 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00