Poesia de regal (Acròstic)

Un relat de: free sound
P erdona’m si t’he fet mal,
O níriques petjades com cal.
E stimar-te no ho canvio pas,
S implement mai he fet cas !!
I si encara no m’entens
A iregem per anar seguint....

D iferents i complements,
E stones ben plaents.

R econec tot el que has fet,
E vadeixo per moments....
G ràcies pel que hem viscut,
A ltres metes hem tingut,
L liurement hem crescut !!

(Camins, dreceres, senders,
passejos, corriols i
viaranys... t’estimaré tot l’any)

(Febrer 2011)

Comentaris

  • Paraules de regal[Ofensiu]
    Unaquimera | 16-03-2011

    Em sembla una magnifica idea regalar a algú unes paraules: si aquest algú és realment especial, sabrà valorar un obsequi tan especial com són les paraules escrites, quan a més a més van carregades de sentiment.

    Espero que tu també gaudeixis amb El do de la paraula

    T’envio una abraçada escrita,
    Unaquimera