Cançó de nit (El jardí de les delícies)

Un relat de: free sound
"Cançó de nit "(El jardí de les delícies)


Aquesta nit he parlat amb la lluna, m’ha cantat una cançó, m’ha dibuixat sobre la pell nua i me n’ha pintat un dolç petó. La cançó parlava d’una història d’una planta que creixia amb l’opressió. Quan trobava l’amenaça en neixia un nou brot, quan en veia la tortura en sortia una flor.
Una nena que passava va gaudir d’aquella olor. Dels pètals de la hipocresia, que sols queien amb el vent, en va fer una catifa de color, per trepitjar-la cada dia, per fer tints de llibertat. Per pintar quadres i rostres, fent volar la dignitat.
La cançó ara l’escoltava, per la nit i pel matí, i la planta ja vivia en aquell bonic jardí. El jardí de les delícies, era el pati del plaer, on no hi cabia l’egoisme i només deixava créixer el sentiment sincer.
El dibuix de la lluna, és tresor per la pell, és el més tendre viatge, pessigolleig de pinzell. Poc a poc, sense pressa, en recorro els racons, i de cada carícia en desperta altres desitjos més bons.

Abril 2012 (Nit de tendresa, amor de passió, somni i nuesa, brot d’il·lusió!!)

Comentaris

  • Transformar[Ofensiu]
    Naiade | 25-04-2012 | Valoració: 10

    Quin relat més ple de màgia! M’ha agradat llegir-lo i rellegir-lo per gaudir de com transformes l’opressió, tortura, hipocresia, egoisme...a traves de la innocència i, en en confecciones bellesa, sinceritat, noblesa... arribant a la llibertat.
    Una abraçada

  • Jo crec que[Ofensiu]
    Nonna_Carme | 15-04-2012 | Valoració: 10

    amb el petó de la lluna ,les plantes que creixen amb hipocresia , avui formarien un jardí dels més frondosos.
    Una deliciosa prosa poètica per a descriure situacions que no ho són tant.
    Una pregunta , free : Saps d'algun llibre de paraules rimades? Me n'han dit dos però estàn exhaurits. Seríes tam amable de contestar-me ? Fes-ho al forum sisplau !
    Gràcies pels teus comentaris, free !
    Una abraçada