petites coses

Un relat de: Vesna

A la vida no tot son diners , no tot son coses cares que a vegades ni tan sols ens fan falta , la vida es alguna cosa més que gastar i pensar en els nostres bens materials , la vida està plena de petites coses que moltes vegades ens passen completament desapercebudes i potser tenen més valor.
La tendresa del petó que li dona una mare al seu fill , l'abraçada d'un amic quan estem deprimits , sentir "jo t'estimo" de qui l'esperem escoltar , veure un bonic paissatge al seu costat , sentir caure la pluja quan estem al llit , el somriure d'algú a qui has ajudat , sentir a la radio la nostra canço preferida ...
Aquests només son uns quants exemples d'aquestes petites coses que si les aprenem a valorar ens poden donar la felicitat.

Comentaris

  • oi tant[Ofensiu]
    xaropdetu | 20-08-2005 | Valoració: 9

    tens tota la rao del món, s'ha d'apendre a apreciar aquestes petites coses.
    petons!

    xaropdetu

  • El florir de la tristesa...[Ofensiu]
    Maragda | 19-08-2005 | Valoració: 10

    Des d'aquí, des d'aquest breu i bell escrit és des d'on et vull donar més ànims, per què tu mateixa ho dius: és amb les coses petites que aprendràs a ser feliç.
    He llegit els teus poemes i m'han agradat moltíssim, sobretot el darrer, per a mi, el millor. I fixa't en una cosa ben curiosa, quan rebem de la vida aquests sotracs, és quan a dins nostre sembla florir-hi l'autèntica creativitat, no ho trobes?
    Mira Sandra, abandona la tristesa i segueix escrivint així que ho fas molt bé!
    Una abraçada!

  • mes que un relats[Ofensiu]
    Ainoa | 08-05-2005

    sembla un comentari del forum!! noia, podries haver fet més llarg i treure-li més suc al tema, en altre temes ho has fet, amb aquest també podríes fer-ho. No t'emprenyis eh? que estic per comentar, no és critica dolenta.

    petonets

  • No tot són luxes ![Ofensiu]
    kispar fidu | 04-05-2005

    I tant! Totalment d'acord! L'altre dia, fa molt poc, vaig llegir un relat que també parlava més o menys del mateix... del fet de valorar les petites coses, de no donar tanta importància als luxes i de viure amb més senzillesa. No recordo de quin autor era... ostres! (quina memòria!!!).

    Bé, doncs que estic molt d'acord. A vegades valorem massa les coses pel seu aspecte exterior quan (com bé diu aquella pel·lícula de Disney: "La belleza está en el interior"). I és que les petites coses i els petits detalls són aquells que donen sabor a les nostres il·lusions i passió a les nostres vides!

    M'alegra saber que hi ha més gent que pensa el mateix!! jejeje

    Nanit!
    Gemm@

  • tens tota la raó[Ofensiu]
    neret | 03-05-2005

    és molt important saber trobar aquestes petites coses que ens fan feliços... i aprendre a valorar-les.

Valoració mitja: 9

l´Autor

Vesna

165 Relats

329 Comentaris

239548 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
The sea will crowd us with lovers at night
There's nothing like this built today
You'll never see a finer ship
Or receive a better tip in your life