Pensaments

Un relat de: Isnie
0:39 h. La nit avança, podria ser un cap de setmana, o qualsevol festivitat i què? Música, llàgrimes, alcohol, imaginava el que sabia que passaria, com tantes altres vegades. Agafo el got i faig un altre glop, mentre intento concentrar-me amb el que escric, difícil! O no!
De fons una la música que sempre em relaxa, avui no!  Penso, imagino, teclejo... que sé jo el que escric, penso amb tu i alhora em pregunto per què perdo el temps en fer-ho! Faig altre glop, no miro el que escric, escolto i pareixo el que sempre amb estat normal he volgut! Estrany? Sí!
Vaig de pressa es el que em passa pel cap, al·lucino i gaudeixo! Vinga! Jo m’entenc i tu? Segur que em diràs que no! Estic acostumada no pateixis. Així sempre és la vida que algú m'ha fet viure, jo? No! Ho entens ara? Jo tampoc! Però uns per sort i altres per desgràcia, la vida segueix. Hem de fer veure que tot va bé encara que no sigui així, trist!

Comentaris

  • la vida segueix[Ofensiu]
    Nua Dedins | 07-08-2023

    Si no hi ha sol·lució, no és un problema. Endavant amb compartir pensaments i reflexions. Tu lideres la teva pròpia vida. Només tu! Sempre endavant!

l´Autor

Isnie

4 Relats

5 Comentaris

661 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor