Pau

Un relat de: xela..

Diumenge 23 d'Octubre del 2006. Era un dia fred i gris, havia plogut. Al matí d'aquell mateix dia vam decidir de fer una caminada amb una colla d'amics. Al fet de que el temps no canvies ens vam disposar a fer una tarda de cinema a Girona. Tenia catorze anyets. Tinc una imatge a la meva ment on hi veia la persona que més m'importava assentada i miran-me com corria perquè arribava tard. El vaig somriure; portava un jersei de color verd amb la caputxa posada. Tota l'altre colla se'n reia de mi perquè veia que tenia aquell somriure de tonta quan estàs enamorada. I sí, afectivament, ho estava.
Ens vam dirigir cap al cinema on vam mirar la pelicul·la; "Somne". Tenia els nervis a sobre meu. Odio els nervis. Sempre et traïcionen quan menys t'ho mareixes.

De l'hora i mija que vam estar miran la pelicul·la, cap ni un vaig estar penden del que deien ni del que feien. Tenia a una ex millor amiga al meu costat. I a l'altre costat, tenia a la personeta del jersei verd amb els mateixos nervis que jo al cos.
Quan faltaven deu minuts perquè finalitzes la pelicul·la, me'l vaig mirar fixament i dins meu vaig pensar; "Ara és el moment". I així va ser. El vaig besar.
Quan va acavar la pelicul·la no podia parar de somriure. Portava la mateixa carona del principi de la història.

Vaig estar 4 mesos al seu costat fins que la petita història de la personeta del jersei verd va dir prou.
Van passar els anys, i jo i ell es vam distanciar amb tots els sentits.
A l'estiu del 2007 vam tornar a intentar la mateixa relació que vam deixar el dia 5 de Març del 2006. Hi va haver molts d'entrebancs.. Molta traïció. Les meves amigues no acceptaven que tornes a estar amb ell. M'havia fet mal. Molt de mal. Però jo veia i notava que m'estimava i que això ( dic "això" perquè no sé ben bé com explicar tota aquesta relació ). Al fet de que arribés l'estiu, les coses van deixar de funcionar i és va tornar a acavar.

El 12 d'Octubre del 2007 hi va haver una festa de poble per l'empordà i tots dos hi vam assistir.
A partir d'aqui, la petita història que va començar un dia, està continuan. i fins que el cor no ens demani més la meva personeta del jersei verd de 14 anys que tenia anomenada, PAU.
T'estimo.

XELA

Comentaris

  • MOLT BONIC[Ofensiu]
    EULALIA MOLINS ARAGALL | 12-10-2008 | Valoració: 8

    Un primer amor amb alguns entrebancs per al mig, però plé de ganes de superació, les amigues han de quedar al marge de quelcom facis amb la teva vida, l'amor no es comparteix i en canvi l'amistat si. Les amigues per un costat i en Pau per l'altra, tot es compatible. Un petó.