Paraules

Un relat de: AnniN

La teua justícia rellisca per damunt de la meua ràbia, perquè es nega a acceptar les teues exactes i correctes paraules.
Paraules que em traspassen l'oïda, com un gavinet enclavat a un cos.
Paraules injustes per a mi i doloroses per a tu; però amb el consol de les mirades, que justes o injustes: sempre entre tu i jo.

Comentaris

  • força...[Ofensiu]
    glauca | 29-01-2007 | Valoració: 10

    ...sí, força és la paraula que em transmet amb més fidelitat la sensació de les teves paraules. Especialment fins: enclavat en un cos; el darrer paràgraf el trobo molt bell, però no sé si la puntuació final em distreu la comprensió.
    Crec que fonèticament estableixes un joc que ajuda a crear aquesta espècia de embranzida cap a la ràbia. Empres fricatives i vibrants que en barrejar-se creen un efecte acústic que et duu a l'essència del teu sentir.
    Enhorabona, AnniN! És un relat rodó, breu, concís i punyent.

l´Autor

Foto de perfil de AnniN

AnniN

7 Relats

5 Comentaris

4475 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
"No tinc forces per tirar avall aquestes portes tancades. No et permetré l'entrada al meu regne sense flors, ni llunes, ni estrelles. Sírius ha mort a les meues mans, tremolant de fred. Hi ha cels que no han existit mai. No entraràs en aquest dolor tancat. No t'obriré les portes de casa meua perquè moriré de fred abans de morir ofegada pel pes de les mentides".

Júlia Zabala


"La paraula deslliura els ignorants,
comencen els amors amb la paraula,
les paraules menyscaben els tirans".

Joan Oliver