OBSERVANT UN PORC ESPÍ

Un relat de: jotaerra

D'on surt aquest? era sota la fullaraca? està ensumant? m'està ensumant? no, no pot ser. Uf! Gira cap a la dreta, se'n va. Bé, bé, bé, continua no t'aturis, així ,així. Ai!, ai ai... Més a la dreta no, més no, para, para, no no no no no, cap a mí no, nooo... si us plau, si us plau. On és?, ha marxat? Venia directe cap a mi. Millor, millor. Ah!, Susto! És aquí, davant, meu. Fuig, marxa, marxa, fora, fora, fora, fora, fora. Ni cas, ni cas tu. M'ignora, m'ignores, que mires, que mires tu.
Ai caram, vist d'aprop tampoc és tant terrible un porcespí, ullets tancats, nasset prim i llarg, i aquest final rodó com una boleta negra. No si agafat d'aquest punt de vista és fins hi tot bonic.

Au!, no!, nooooo! Merda i mil vegades M-E-R-D-A. Rellisco en un revolt, volco el cotxe, caic per un barranc, m'aturo després de "nosequantes" voltes de campana, estic ferit, cruixit, atrapat de cap per avall i l'únic ésser viu que ve a veure que passa ha de ser un porcezpí, que al damunt li agafa per gratar-se l'esquena a la meva cara, No Hi ha Dret!!!!!!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

jotaerra

3 Relats

2 Comentaris

2766 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Últims relats de l'autor