Neo geo's

Un relat de: Red Pèrill

Es veu que resulta que doncs que un bon dia en Virolai caminava amb fressa (?¿!) pel marbre encerat de les Rambles, enllumenades de Barbies fluorescents per lo de Nadal i tal...

Mentre vagarejava i mirava enlloc i pensava absent i suava absenta i llavorens, doncs va i l'IMBÈCIL es troba una radiografia sota una rajola que sobresurtia un xic de 3 pics i repicó.

Ah jaja ara us pensareu que abandona la radiografia i aixeca la rajola i Alicia en el pais de las marvelous i tal, però no.
En Virolai s'enfunda la radiografia per dins dels pantalons rollo arraulida sobre el pit, i va fent xenc xenc sobre la pell freda i somorta de les abdominals una nit d'estiu. (però que no has dit que era Nadal, imbècil?)
Oh, exigències del guió, que la verdad no te estropee una buena historia, etc...

Al loro, que el Virolai lubrica la barana, s'enfila a l'entresuelo, i posa la clau, lo típic, entra a la república independiente de su casa, deixa curosament la radiografia sota un enzim de nous i ammetlles, i es fot una gayola.

Ja alliberat de la tensió, va'l col.lega i penja la radiografia (bucal, para más señas) a la finestra perquè li mola dadá i André Bretón i coses.


Cuan enorme és la seva sorpresa sorpresa que l'endemà, un matí emboirat de Ponenttttttt,
el tio va es lleva acollonit per una sèrie d'alaridus alarmistes i pregunta tot crujit:

-S'ha incendiat la cuina o algo?
-En cristiano, por favor etc...

I llavorens els Geo's el van emmanillar i el van torturar a l'ajillo perquè l'ordenança cívica és molt explícita amb l'exposició pública dels furts, i a més a más la Mari Trini en qüestió es veu que se l'havia fet en alta definició i amb paper de soja, i l'alarma social etc etc etc...

Comentaris

  • montserrat tafalla rigol | 13-05-2010 | Valoració: 10

    a veure, un moment si et plau, no respiris!!!

    Comentar 1, el que correspondria escriure a una persona de 68 anys, suposadament assenyada:
    aquesta jovenalla escriu unes coses ben idiotes, no ténen respecta per la nostra llenga catalana i destrocen tot allò que toquen.

    Comentari, 2, el que correspondria escriure el que a un/una li rota:
    vale tio, no me enterat de gaira cosa, més si tu ho dius . . .

    Comentari 3, el que correspondria escriure a una persona de 68 anys que d'assenyada no en té rés, més que rés per qué no li dona la gana:
    escrit que expresa expresions (v.l.r.) urbanites, de les quals s'en podria treure significats de rebelia.

    ja pots respirar!