Mundial 2038

Un relat de: Pages@s
La setmana passada, amb la meva màquina del futur, vaig viatjar al 2038. Estaven al mundial. Els robots d’Argentina contra els robots de Portugal. L’entrenador d’ Argentina Messi qui va guanyar la copa del món del 2022, i l’ entrenador de Portugal CR7, qui va perdre contra el Marroc. CR7 estava buscant la victòria, anaven 2 a 2, qui marcava guanyava faltaven 15 minuts, els robots d’ Argentina estaven a l’àrea, el robot de Maradona xuta però Pepe el porter de Portugal la para xuta cap a l'altre porteria, però el robot del Dibu Martinez la va parar li va passar al fill de Messi es regateja a tots els robots de Portugal xuta i…gooooooooooooool!!!!!!!!! la victòria és per a Argentina.
Potser d'aquí 4 anys guanya Portugal però Messi i CR7 estaran jubilats.
Fins el mundial 2042.


Colacao amb galetes

Comentaris

  • Futbol i tecnologia[Ofensiu]
    Solsona Bot | 01-04-2024

    Un relat que barreja futbol i robòtica. Potser serà així el 2038, però em sembla que no m'agradaria. En tot cas tinc un dubte: El fill de Messi és un robot?

  • Passió...[Ofensiu]
    Rosa Gubau | 21-03-2024

    pel futbol. Has jugat molt bé amb el present i el futur. Jubilat o no, el Messi sempre serà un bon referent.

    Rosa.

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

10203 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.