Lletra a la Princesa Blau Turquesa

Un relat de: roda03

Estimada princesa,

L'atzar i el destí van voler que els meus ulls es creuessin amb els teus, de mirada misteriosa i, malgrat el silenci podia sentir com els porus de la teva pell poruga, volien parlar-me d'aquells sentiments captius.
S'ha esgotat el dia, i el sol amb arrogància li dóna el relleu a la lluna perquè regni tota la nit. El meu llanguiment també em demana temps per al repòs i per als meus somnis. L'endemà em despertaré gairebé com cada dia amb la imatge dels teus ulls de mirada furtiva.
Mai hauria pensat que l'amor i el desig fossin tan bons companys d'aquest caminoi que ens pertoca fer i viure cada dia. Poder imaginar follies i poder gaudir dels meus somnis, sense haver d'estrafer res.
Em sento tot un ésser privilegiat sols per pensar, sols per imaginar-te i, amb els ulls clucs poder veure totes les nits on comencen i on acaben les fronteres dels astres, per poder contrastar que en el meu estel hi ha un espai suficient i un crepuscle per a tots dos, i que el podem compartir.
Potser quan el somni s'esvaeix, jo et desitjo amb tanta força que cada instant que el meu pensament et recorda, s'enyora de la teva companyia i, et troba a faltar, al mateix temps que sent l'enyor de l'energia que desprèn la teva mirada. Sols aquestes reflexions em retornen a la tranquil.litat i també al món real, malgrat que tu no hi siguis; i em donen la pau i la felicitat, que jo tan cercava per poder trencar les distàncies.
El meu secret és que puc escoltar la teva remor i l'embat de la teva veu, i això em tranquil.litza. M'agrada el misteri dels teus ulls i la seva generositat, perquè tenen la màgia de trencar les regles del temps i engresquen al meu cor a estimar-te fins i tot en les foscors.
Em sentiré l'alumne més avantatjat de tots els meus mestres de l'amor, si soc capaç de fer, que aquestes paraules que t'escric amb tota la meva tendresa, et fan sentir felicitat i esperança.
Cerca'm i em trobaràs, crida'm i et respondré , somia i somiaré, parla'm i et parlaré, perquè tot l'orgull que has de sentir, és : l'amor, l'amistat i la sinceritat de les meves paraules, que avui et regalo sense contrapartides.
Perquè ets la meva musa i en l'àmbit dels meus colors sempre seràs : el blau turquesa.

T'estimo princesa, fins aviat


Sant Pere de Riudebitlles, 13 d'abril de 2004

Comentaris

  • Amic roda03[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 22-03-2006 | Valoració: 10

    quan falta una horeta per la mitjanit, m'he sentit presa d'aquestes paraules. La senzillesa que destil·len, la confiança que mostren, el sentiment que transporten des de la mà del que ho escriu fins als ulls de qui ho llegeix.

    Si m'ho permets, voldria destacar una part concreta del text:

    "M'agrada el misteri dels teus ulls i la seva generositat, perquè tenen la màgia de trencar les regles del temps i engresquen al meu cor a estimar-te fins i tot en les foscors."

    Però crec que si hagués de destacar alguna cosa, hauria de ser tot el text.

    Apareix tendre i noble. Amb una bellesa que travessa la pantalla o el paper, i es clava directa al mig del'ànima.

    Realment, es presenta com un text escrit directament del racó més profund, del l'enyor, de l'admiració, de l'amor.

    És una altra petita meravella que ens regales de manera gratuita. I crec que t'ho he d'agrair. M'has deixat l'ànima presa per aquestes paraules. Espero, i ho dic amb el cor a la mà, que mai deixis d'escriure. És tot un plaer llegir-te.

    Una abraçada, i un barret per vós. Ple de la remor de la mitjanit que lentament s'acosta.

    Salz.

  • Segur que si[Ofensiu]
    Màndalf | 02-01-2006

    Segur que l'ha de buscar després d'aquesta carta tan tendra i tan sentida. Com expresses la potència de l'amor i del desig en aquestes paraules! I no saps com m'ha agradat poder ser el primer en dir-t'ho, en acabar amb la injustícia de la solitud d'un relat tan preciós.

l´Autor

roda03

41 Relats

277 Comentaris

65474 Lectures

Valoració de l'autor: 9.80

Biografia:
Sóc d'un poble petit de L'Alt Penedès i visc en un país petit.

He begut moltíssim de Miquel Martí i Pol (el qual no vaig tenir la sort de conèixer).
He volat amb la música i les lletres de Lluís Llach i Grande.

Escric ... i estimo el que escric.

M'encanta el camí de les paraules.

Sóc molt feliç amb la publicació del meu somni, el meu primer poemari "BÀLSAM PER A UN DIA INCERT""

No fujo d'enlloc perquè no m'en vaig
i retorno d'aquell espai buit,
ple de cansament i fatiga,
per treure la pols a la vida.