la visita al ginecoleg

Un relat de: montsepema
Com sempre espero asseguda a la cadira de la sala d'espera, llegint una revista d'aquestes que en diuen del cor, a veure quines xafarderies s'expliquen, i de tant en tan miro el rellotge, com sempre anem amb retard, però ja se sap, tranquil.litat, no tinc res més a fer.
En fi sento a la infermera que em crida:
-Montse, pots passar,
I agafo els trastos, tots entortilligats amb el bolso, i com sempre se'm cau un mocador, o un jaqueta, en fi que ho agafo tot i entro a la consulta, nerviosa sempre,
quan entra el metge em saluda, i les preguntes de sempre, com estas, i li explico la meva vida, ....que si la regla, que si em fa el tonto, i ell de cop i volta em diu pass a qui i despulla't i posat això, i em dona una bata de color verd.
I jo em despullo, i fins i tot em trec els mitjons, perquè si em despullo, penso que si em deixo els mitjons que no fan conjunt amb la bata verda, no queda bé, llavors millor tot fóra.
I m'estiro a la camilla, quan l'infermera sempre diu posa el cul més arran, mou, i quan he aconseguit la postura correcta entre el metge, que em posa l'aparell a la vagina i comença a rascar amb una paleta, i desprès posa el dit, i dsprès la eco vaginal, amb molta vaselina, això sí, i al final, la magrejada dels pits, en fi que no queda un racó que el metge no hagi tocat, fins que quan acaba em diu, ja està ja et pots vestir, ara vinc, i jo molt obedient em torno a vestir.
En fi que una altra vegada al seu despatx, esperant que torni a venir, fins que entra s'asseu i em diu.
-Jo et veig molt bé, escolta t'has fet alguna cosa al cabell,
i jo com sempre no sé que dir i dic el primer que sem acut
-Si, es que he decidit que a l'edat que tinc m'haig de cuidar
Ell em somriu i em diu, que li sembla perfecte que estic molt bé, i s'aixeca m'agafa del coll, i em diu si et pass alguna cosa avisa'm ens veiem la setmana que ve.
Ostres!!! s'ha donat compte de que he decidit arreglar-me més, que estic millor, desprès de la cagada de quan em va operar, que amb la sedació vaig tenir un somni eròtic amb ell, i que ho vaig contar tot, i que des de llavors sempre que em veu sembla que li faig gràcia.
Lo del somni si que fa gràcia el recordo perfectament, veureu, com que portava tants de dies, despullant-me,a la deva consulta, i ell amb tantes exploracions, es va establir una certa confiança, m'enteneu no?
I el dia de l'operació jo en pilotes, tapada amb un llençol, en fi una mica de morbo si que té no creieu?
Vaja que em va anestesiar, i vaig començar a somniar, en una nit llarga de passió,
no sé a on, però només se que quan em vaig despertar havíen uns somriures estranys, tant és així que li vaig explicar al meu home, perquè era massa evident, en fi anar massa al ginecoleg és el que té.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de montsepema

montsepema

89 Relats

117 Comentaris

70555 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Porto tota la vida escrivint el que sento, i durant molts anys m'ha acompanyat i m'acompanya, allà on vaig una carpeta granate, plena de papers, plena d'il.lusions, de pensaments i d'inquietuds, tal vegada d'adolescent i ara com a dona.
Ara que puc, em vull tornar a retrobar amb el que sempre he volgut fer i ser, una escriptora.....una poeta...........
Tinc un blog
paraulesdescarlata.blogspot.com.es

CORREU ELECTRONIC
perleta66@gmail.com