LA VIDA

Un relat de: Pages@s
Una vegada a un nen li feien bullying a l’escola: li posaven sobrenoms, l’insultaven, el picaven, etc. El nen al que li feien bullying es deia Pau, però l'anomenaven Friki o “empollón” i el nen que li feia bullying al Pau es deia Marc, anomenat el Rei de l’escola. Un dia, quan el Marc va arribar a casa, va veure la seva mare plorant. El Marc li va preguntar què passava i la seva mare li va dir que s’havia assabentat de que el Marc feia bullying al Pau. El Marc li va preguntar: I què passa? I sa mare li va dir que s’assegués al sofà i li va explicar que el Pau i el Marc eren bessons. Que, quan tenien 3 mesos, el pare de Pau i la mare de Marc es van separar per problemes. El Marc el dia següent va anar a demanar-li perdó a Pau i li va explicar tot el que sa mare li havia explicat el dia abans. Després de tot, el Marc i el Pau es van fer molt bons amics/germans.

Derivada

Comentaris

  • Informació correcta[Ofensiu]
    Solsona Bot | 21-02-2024

    Un relat que té una evolució que no t'esperes, i que ens fa pensar en la importància de tenir tota la informació, i que sigui certa. A més a més, hem de combatre qualsevol assetjament. Bon relat!

  • Diguem no.[Ofensiu]
    Cesca | 21-02-2024

    En aquest conte el Marc té un motiu molt concret per adonar-se del mal que està fent al Pau.
    Massa sovint, les persones que fan assetjament estan cegues i són ignorants, no paren esment en el mal que fan. No és fàcil, però cal que sense por i entre tots se les faci reaccionar, oi?

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

9866 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.