la meva sensualita

Un relat de: montsepema
No se en que estic pensant ultimament!!!
Has entrat en la meva vida, sense demanar permís, dient que em desitges, que em vols fer l’amor, que em faràs sentir com mai en la meva vida, en qualsevol moment i en qualsevol lloc.
M’has creat un caos total amb un esperit dominant, recitant tot el que sents i faries en veu alta.
Em regales les orelles cada dia fent-me sentir més dona cada dia, i tant sols amb la teva veu, el meu cos sent una esgarrifança.
Es com si fos l’últim regal que em dona la joventut, i la meva vida s’esmicola a poc a poc.
Jo sentint-me desitjable, mereixedora d’aquests sentiments, sento rebrotar la meva sexualitat, imaginant-me mil històries de sexe descontrolat, i em vull abandonar als teus desitjos més profunds.
Llavors tu recorres el meu cos amb paraules, sospirant i gemegant, entrant i sortint, palpant, despullant-me com mai m’han despullat i fent-me sentir com una verge, que s’ofereix per primera vegada.
I el joc no acaba mai, sempre ens quedem amb més ganes de provar i de sentir.
L’amor passa a ser secundari quan el desig omple tots els sentits, i ens abandonem als nostres cossos buscant la felicitat ,l’èxtasi, la culminació de totes les sensacions reservades per aquest precís moment.
Jo que mai he buscat que m’inundes el plaer ara em sento esclava dels teus desitjos, disposada a imaginar el teu cos, palpar la teva pell, notar el teu alè tant sols amb una paraula teva.
No em cal res més per sentir un orgasme, no em puc tocar sense correm, no puc sentir més sensualitat que la que sento ara mateix, tant sols de pensar-ho.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de montsepema

montsepema

89 Relats

117 Comentaris

70555 Lectures

Valoració de l'autor: 9.83

Biografia:
Porto tota la vida escrivint el que sento, i durant molts anys m'ha acompanyat i m'acompanya, allà on vaig una carpeta granate, plena de papers, plena d'il.lusions, de pensaments i d'inquietuds, tal vegada d'adolescent i ara com a dona.
Ara que puc, em vull tornar a retrobar amb el que sempre he volgut fer i ser, una escriptora.....una poeta...........
Tinc un blog
paraulesdescarlata.blogspot.com.es

CORREU ELECTRONIC
perleta66@gmail.com