Jo no sóc poeta

Un relat de: laucian

Jo no sóc poeta
sinó pintor
pintor que per pintura
usa paraules
pintor que per pinzells
utilitza un bolígraf
pintor que amb paraules pintes
decoro la teva ment
amb paraules

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer