He reprimit les llàgrimes al menys tres vegades avui.

Un relat de: TMR .
He reprimit les llàgrimes al menys tres vegades avui. Les he deixat guardades entre el llagrimall de l’ull i el nuc que tinc a la gola. No vull deixar-les brollar. Tu ets forta… em repeteix cada vegada que se’m humitegen els ulls. Tinc tants motius per deixar-les sortir però no puc fer-ho davant d’algú, mai ho fet, no se fer-ho. Tampoc crec que a ningú li importi o vulgui eixugar-me-les. Jo sóc la noia forta, la del somriure sempre als llavis, la que mai plora. Però avui sent que no puc evitar-ho.

No se si queden amics o si existeix l’amor. Els meus amics van fent els seus plans i ell té un altra noia, una que ha aconseguit en no res tot pel que jo he lluitat dos anys i que mai vaig aconseguir. Ma tia té 46 anys i la esperança de només sis mesos de vida per un maleit càncer que s'ha fet amb ella. Ma iaia està acabada d'operar de la mateixa malaltia. A més és Nadal i és tan melancòlica aquesta època... Tinc milers d’apunts sobre la taula i sis exàmens al caure. És un dia d’aquells en el que tot el que t’envolta ho veus pel lloc negatiu. dies en el que el somriure s'esfuma i és impossible de sortir, ni tan sols fingit.

Bé... no passa res, segur que ens uns instants apareixerà eixe somriure que m’acompanya a tothora. Pot ser tan sols sigui avui un dia dolent.

Pot ser només sigui avui...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

TMR .

42 Relats

19 Comentaris

26242 Lectures

Valoració de l'autor: 8.88

Biografia:
Vaig néixer al 1993.

No sóc escriptora professional, ni molt menys. Escric quan tinc alguna cosa dins i no se com treure-me-la. Quan els sentiments s'acumulen i no tenen per on eixir.
No se si escric per oblidar-te o per recordar-te. El més segur és que ho faja per poder dir totes les coses que mai et diré a tu. D'alguna manera hauré de treure-me-les d'ací dins...
M'agrada escriure i el que més m'agrada de tot són els somriures. Mai ix de casa vestida sense un somriure. Dies els somriures són més feliços i dies més tristos, però mai pot faltar entre els meus complements. M'agrada somriure, però m'agrada més que em regalen somriures.

Sempre havia sigut la persona més optimista del planeta fins que em vaig adonar de que no totes les coses són de colorets, suponc que seran les conseqüències de crèixer... Però, sempre estic disposada a rebre tot tipus de critiques i recomanacions que m’ajuden a millorar.