Haiku

Un relat de: Baiasca

No em cal cap rima
disset sil·labes trobo
intento un haiku

Comentaris

  • Hola Yasmina[Ofensiu]
    Bruixot | 16-12-2005

    el teu Haiku m'ha recordat el meu "bocí" d'aniversari:

    Disset síl·labes
    sobre aquest full de paper.
    No és un Haikú.


    I pensava: al final resultarà que tots anem escrivint un mateix llibre... i que els grans poemes s'encadenen els uns amb els altres....

    Bruixot

  • Molt guai![Ofensiu]
    cassigall blau | 15-12-2005 | Valoració: 10

    Tanca els ulls la lluna
    La Yas reneix de les cendres
    ...de nou, neix el dia.

    Una abraçada...i bones festes, fins al 31 de desembre de 2006!

    pere

l´Autor

Foto de perfil de Baiasca

Baiasca

84 Relats

202 Comentaris

97566 Lectures

Valoració de l'autor: 9.34

Biografia:
La vida son casualitats i oportunitats que has d'agafar al vol.

Igual que les inspiracions.

Ja fa temps que intento atrapar-les totes.

Casualitats, oportunitats i inspiracions.

Totes son filles d'una mateixa cosa.

La Vida. I l'Amor.

http://yasminacapo.blogspot.com