Gastronomitza'm

Un relat de: Macedònia

Gastronomitza'm mentre es prepara el desdejuni,
Devora'm i sabré quin plaer em transmeten les teves dents
Fetes per a assaborir la meva carn delitosa de tu.

Mastega'm i ensaliva cada partícula del meu cos,
Escalfa amb la lentitud dels fogons la ració que vulguis
Menjar de mi: tot centímetre que puguis recórrer és teu.

Què necessites? Paelles, cassoles, estris de tota mena et posaré
A l'abast per a facilitar-te la tasca més austera, la d'assaborir-me
Tendrament sense pausa ni limitacions, com desitgem.

La taula és parada ja fa estona, però els llençols encara
Criden els nostres noms. Però cal saber vigilar les torrades
Mentre em masegues els llavis i em mossegues el coll.

Vine, acosta't on el marbre queda lliure d'entrebancs: sabràs
El gust gràcil de la serenor fugitiva en escolar-te silenciosament
On la melmelada destorba la dolçor dels teus mugrons.

Gastronomitza'm mentre es prepara el desdejuni,
Potser després no podrem tastar les torrades carbonitzades...

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Macedònia

Macedònia

4 Relats

2 Comentaris

4499 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Sóc la forma no calòrica de fer perdre la gana i acabo de néixer a les 00:36 d'un 3 de juny de 2008.

MACEDÒNIA

Ingredients (per a 6 persones)
(A triar entre aquestes fruites):

Albercocs, cireres, kiwis, litxis, maduixes, mandarines, meló, mangos, nespres, peres, pinya, plàtans, pomes, préssecs, raïm, síndria, taronges

Suc de taronja i/o llimona
Sucre blanc, sucre morè o sacarina en pols
Vi dolç: mistela o moscatell

Preparació:

Primer netegem, pelem i tallem la fruita, tenint en compte la quantitat que en necessitarem pels 6 comensals. Es pot tallar a gust de l'artista: a quadrets, a daus, a llesques o a tires.

Tot seguit la posem en un bol gros. Espremem suc de taronja i/o llimona suficient per cobrir la nostra creació.

Reguem l'amalgama de fruites amb suc de taronja i/o llimona.

Bategem la barreja amb una petita dosi de vi dolç.

Espolsem el sucre o la sacarina al gust.

Deixem macerar la barreja un parell d'horetes a la nevera.

Servir en bols petits individuals.

...I ja tenim els postres a punt! Bon profit!

Mail de Macedònia