Els estris de cuina

Un relat de: Macedònia

Què faré avui per sopar?
Ara tinc la nevera plena,
però fa ben bé una setmana
que plats i gots vaig empilant.

Del treball no em deixen cap hora
per buidar la pica i rentar
el cúmul d'estris, pots i olles
i a la cuina poder cuinar.

I rento sens falta
paelles i olles,
culleres i pots,
paelles, safates,
forquilles i gots,
el morter i la massa,
la cuina amb els focs,
ganivets i espàtules,
cassoles i bols.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Macedònia

Macedònia

4 Relats

2 Comentaris

4500 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
Sóc la forma no calòrica de fer perdre la gana i acabo de néixer a les 00:36 d'un 3 de juny de 2008.

MACEDÒNIA

Ingredients (per a 6 persones)
(A triar entre aquestes fruites):

Albercocs, cireres, kiwis, litxis, maduixes, mandarines, meló, mangos, nespres, peres, pinya, plàtans, pomes, préssecs, raïm, síndria, taronges

Suc de taronja i/o llimona
Sucre blanc, sucre morè o sacarina en pols
Vi dolç: mistela o moscatell

Preparació:

Primer netegem, pelem i tallem la fruita, tenint en compte la quantitat que en necessitarem pels 6 comensals. Es pot tallar a gust de l'artista: a quadrets, a daus, a llesques o a tires.

Tot seguit la posem en un bol gros. Espremem suc de taronja i/o llimona suficient per cobrir la nostra creació.

Reguem l'amalgama de fruites amb suc de taronja i/o llimona.

Bategem la barreja amb una petita dosi de vi dolç.

Espolsem el sucre o la sacarina al gust.

Deixem macerar la barreja un parell d'horetes a la nevera.

Servir en bols petits individuals.

...I ja tenim els postres a punt! Bon profit!

Mail de Macedònia