Cercador
Els estris de cuina
Un relat de: MacedòniaQuè faré avui per sopar?
Ara tinc la nevera plena,
però fa ben bé una setmana
que plats i gots vaig empilant.
Del treball no em deixen cap hora
per buidar la pica i rentar
el cúmul d'estris, pots i olles
i a la cuina poder cuinar.
I rento sens falta
paelles i olles,
culleres i pots,
paelles, safates,
forquilles i gots,
el morter i la massa,
la cuina amb els focs,
ganivets i espàtules,
cassoles i bols.
l´Autor
4 Relats
2 Comentaris
4500 Lectures
Valoració de l'autor: 5.00
Biografia:
Sóc la forma no calòrica de fer perdre la gana i acabo de néixer a les 00:36 d'un 3 de juny de 2008.MACEDÒNIA
Ingredients (per a 6 persones)
(A triar entre aquestes fruites):
Albercocs, cireres, kiwis, litxis, maduixes, mandarines, meló, mangos, nespres, peres, pinya, plàtans, pomes, préssecs, raïm, síndria, taronges
Suc de taronja i/o llimona
Sucre blanc, sucre morè o sacarina en pols
Vi dolç: mistela o moscatell
Preparació:
Primer netegem, pelem i tallem la fruita, tenint en compte la quantitat que en necessitarem pels 6 comensals. Es pot tallar a gust de l'artista: a quadrets, a daus, a llesques o a tires.
Tot seguit la posem en un bol gros. Espremem suc de taronja i/o llimona suficient per cobrir la nostra creació.
Reguem l'amalgama de fruites amb suc de taronja i/o llimona.
Bategem la barreja amb una petita dosi de vi dolç.
Espolsem el sucre o la sacarina al gust.
Deixem macerar la barreja un parell d'horetes a la nevera.
Servir en bols petits individuals.
...I ja tenim els postres a punt! Bon profit!
Mail de Macedònia