Potser (Èxit/Fracàs)

Un relat de: diesi

Potser té raó l'altre gent i mai arribarem a casar-nos, encara tenim catorze anys. Potser tenen raó i d'aquí a quatre dies s'acabarà tot. Potser no s'equivoquen quan diuen que no som les persones indicades ni tenim edat per estimar-nos de veritat. Potser sí que som massa diferents, per avenir-nos. Potser és veritat que no m'hauria d'haver enamorat de tu, però ja està fet. Potser es veritat que hi ha coses que fas que em fan enfadar, de vegades, però ningú és perfecte i a mi no em molesten els teus defectes. Potser tots tenen la raó i hauríem d'acabar amb això i començar camins diferents. Potser ens estem equivocant, però potser s'equivoquen tots els altres.

I què ens importa el que pensin els altres? Jo t'estimo i tu també, i vull confiar, m'agrada confiar en això nostre. Vull passar el màxim de temps amb tu i quan s'acabi, s'haurà acabat i prou. Vull gaudir de les teves mirades i vull gaudir mirant-te a tu. Ara no hi vull pensar en el que arribarà demà, però ningú, a part de tu, ho entén. Ningú comprèn que això és sincer. Ningú pot entendre que lluitarem per mantenir la nostra flama encesa. Ningú entén que posant obstacles entre nosaltres no aconseguiran res. Només hi comptem tu i jo. I vull seguir estimant-te, i vull que tu també ho facis, i m'és igual si ens estem equivocant, m'és igual si a la gent li agrada o no li agrada, només m'importes tu. I no et vull perdre, encara. Vull dir-te adéu quan ja no tinguis res per donar-te i a mi tampoc em quedi res. Vull estar amb tu fins al final, fins al final de què? No ho sé, però en aquests tres anys encara no hem esgotat tot el nostre amor, encara queda molt recorregut per fer junts i, tot i les nostres diferències, els alt i baixos que hem tingut durant aquest temps, ens estimarem fins que nosaltres ho decidim, que potser serà d'aquí a quatre dies.

Comentaris

  • Bona feina.[Ofensiu]
    Jere Soler G | 21-01-2007

    He començat a llegir amb el mateix esperit crític, pedagògic, tiquismiquis, com a profe que sóc, igual com vaig fer amb el teu altre relat... però aquí no m'he sortit amb la meva. No hi he trobat pegues, ni ortogràfiques ni expressives. Les repeticions que hi ha em sonen bé, les percebo encertades per a emfasitzar els sentiments. Tens una expressió molt bona.
    L'altre dia et preguntava si no havies pensat de fer ficció i reconec que no vaig fer bé la pregunta. El que volia dir és si no has pensat d'escriure alguna història amb un argument que vagi més enllà dels sentiments. M'explico. Els adolescents tendiu molt a escriure sobre sentiments, i no és pas dolent, eh... és bo, cal extreure tot allò que es du a dins... però també és important que no us quedeu aquí, que intenteu elaborar un guió i atrevir-vos a descriure uns fets, a intercalar guions, a explicar una història des de fora de la història aconseguint que tingui cap i peus, i que tracti alguna temàtica que no sigui només enamoraments. I insisteixo que aquesta temàtica passional no és pas dolenta. I especialment ho haurieu d'intentar els adolescents que com tu escriviu bé, i que per edat teniu un futur prometedor.
    Perdona el rotllo. Insisteixo que en aquest text, bo i que tracti de sentiments i no tingui diguem-ne una trama concreta, només hi he vist qualitat, desimboltura, i bona feina.

  • uala tio...[Ofensiu]
    magma | 12-01-2007 | Valoració: 8

    akesta historia de amor ma sona mol... jejeje on l'haure sentit abans...

    Bueno Diesi k te las currat mol maku si... escrius mol i mol be continua aixins wapa ;)

    Bueno jo tambe me sentit algun cop com tu... i el teu relat ma tornat a obrir aquella ferida.

    ma agradat mol, continuare llegin els teus relats
    un peto maka