FOLLADA A LA BIBLIOTECA

Un relat de: Manelsex
Em dic Anna i tinc 24 anys, sóc una noia normal, estudiant a la universitat, estic soltera i m'encanta fer esport. Sóc molt vergonyosa i tímida pel que fa al sexe, no és que no ho gaudeixi, però em fa molta vergonya tot i sempre deixo que prenguin la iniciativa amb mi.
Un dia a la biblioteca en entrar em vaig girar després de deixar les coses i vaig xocar sense voler amb ell. Es deia Joan i anava a una de les meves classes. Sabia qui era no perquè fos molt atractiu sinó perquè era més gran que la resta de nosaltres, havia de tenir uns 45 anys, era un home normal, amb algun quilo de més, almenys tenia pèl que ja era molt a aquesta edat. Tot i que mai no m'havia fixat en ell.
Li vaig demanar perdó i em va dir..

-No passa res, Anna
Em va sorprendre que sabés el meu nom i el que em deixo una mica descol·locada va ser la bona olor del seu perfum, em va encantar en tenir-ho així a prop, però vaig recuperar les maneres i em vaig asseure a començar a estudiar.
Joan es va asseure al davant cap a l'esquerra d'on jo estava i em va mirar, a banda la vista morta de vergonya i vermella esperant que no em veiés que l'havia mirat i em vaig centrar als estudis. No podia treure'm del cap aquesta olor i pensar en com seria olorar aquest pit sense la camisa i que feia olor la seva pell càlida, em vaig enfadar amb mi mateixa en imaginar una cosa així a més no m'atreia, no era el meu tipus, era gran, centra't Anna. .centrat em deia a mi mateixa..
Però el mirava de reüll de tant en tant, fixant-me a les mans, als llavis, pensar com besaria, llavors va aixecar la mirada i els nostres ulls es van creuar, va somriure i vaig baixar la mirada més vermella encara que abans. I jo pensava, deunido Anna ets idiota ara pensés que estàs interessada, deixa de fer el ridícul.
Aquell dia me'n vaig anar sense mirar-ho més. Però al cap de dos dies vaig tornar a la biblioteca i allà estava ell..no sé perquè em vaig asseure just davant. Ell em va veure i va somriure saludant-me, així que el vaig saludar i em vaig asseure una mica nerviosa. Vaig començar a treure les meves coses i em vaig posar a estudiar però no vaig poder aguantar i el vaig mirar, m'estava mirant, vaig aguantar com dos segons la seva mirada i vaig tornar als llibres, a l'estona vaig tornar a mirar i estava escrivint, m'encantava veure com escrivia i movia la mà i imaginar el que em faria amb aquesta mà..a una noia joveneta com jo.
Ell llevant la mirada em va somriure, jo vaig somriure alhora..no em podia creure que estigués coquetejant amb aquest home..vam estar així tota la tarda a mirades furtives i somriures còmplices. M'aixeco per anar al bany que estava al fons del passadís força allunyat de l'entrada a la biblioteca, quan vaig tornar hi havia una nota sobre els meus llibres, era un número de telèfon i posava;

-si vols un cafè algun dia truca'm, Joan.
Em vaig estremir de dalt a baix...que faria.. vaig estar dos dies mirant aquest puto paper, d'una banda m'agradava la idea de quedar i prendre alguna cosa per saber-ne més i veure què passava però de l'altra em moria de vergonya de pensar a estar tot sol amb ell i no sabia ni tan sols si ell em posava tant o no.
El vaig trucar i ens vam prendre el cafè, va ser una tarda agradable, em va parlar de la seva vida, dels estudis, vam riure amb anècdotes d'algun professor...com més estava amb el més em venia de gust tenir-lo més a prop...al final em va donar dos petons i m'acaricia la cara amb la mà, ens veiem a la biblioteca demà i se'm va anar deixant plena de dubtes i d'una calor que creixia entre els meus anglès.
El vaig veure entrar i estava nerviosa, va seure davant meu i ens vam saludar. Em va dir que estava molt maca i va somriure. No sabia on ficar-me, estava nerviosa, excitada.. ens miràvem, em mossegava el llavi, movia les meves cames excitada de tenir-lo davant, imaginant coses brutes ja sense control amb ell.
S'aixecà.

-Hora de triar...
Aquestes paraules em van recórrer de dalt a baix però no sabia què volia dir fins que va deixar un paper a sobre dels meus llibres i es va allunyar cap al passadís.

-T'espero al bany..ja saps perquè..hora de triar..- mare meva....però que cony passava vaig pensar. Em vaig posar nerviosa al màxim, que anava a fer... pel que ja sabia? Que passa el cabró del vell aquest llegeix la meva ment o que...uffff...no, no aniré.. quina vergonya, agafo les coses i me'n vaig si això faré.. he de sortir d'aquí és un error...
Vaig començar a caminar pel passadís com una zombi dient-me que era un error Anna...no vagis...no ho facis..però el vaig veure davant dels banys al final del passadís...i ja no vaig poder parar. Arribar a la seva alçada i ens mirem. No vam dir res. Em va agafar de la mà i em va ficar al bany, no sabia què fer, estava nerviosa, amb vergonya, excitada, calenta...
Entrem i tancar la porta darrere nostre. Em vaig sentir agafada per darrere on em va començar a besar el meu coll, agafar els meus pits, la seva polla dura contra el meu cul...em deixava fer, estava tan calenta...sota els pantalons i el tanga i va començar a pallejar-me amb els dits des de enrere, em vaig recolzar al bany i vaig començar a gemegar, els seus dits sabien moure's, estava molt mullada, llavors em va tirar dels cabells i em va dir a l'orella...

-Vols polla?...digues-me...vols polla?- jo em moria de vergonya...però vaig dir si...si...si vull polla...
La vaig sentir contra el meu sexe, em vaig recolzar bé al bany esperant rebre l'envestida, me la va clavar fins al fons...els seus ous van començar a donar-me dur, va començar a donar-me cada cop més ràpid.. em deia que estava molt bona. .que desitjava follar-me des de feia molt...que li encantava estar dins meu...tot això em posava més i més calenta..em tirar dels cabells i acceler, va assotar les meves natges i estava totalment entregada a aquest home, el seu perfum em tornava boja, la seva polla m'obria el meu sexe endinsant-se fins al fons en ell, estava a punt de escorrem i em va aturar, em va capgirar ens vam besar mirant-nos calents tots dos, agafa la seva polla amb la mà i jo el masturba, la tenia dura, grossa, per mi...per mi...
Em vaig asseure al bany i vaig començar a menjar la seva polla, ell agafa el meu cap i em va marcar el ritme..la sentia dura dins la boca, no em podia creure estar fent això amb ell i en un bany públic.
Em deia que el tornava boig. , de mirar-nos, però em vaig agafar a les espatlles i vaig començar a moure'm, vaig començar a cardar-lo amb ganes, ell m'agafava el cul i gemegava, llepava els meus pits que rebotaven sense control, ell em ficava els dits a la boca que jo llepa amb ganes , agafar el meu coll mirant-me i dient-me que el follés amb ganes.. jo estava a mil...volia que aquest cabró que havia aconseguit seduir-me veiés del que era capaç de fer i me'l volia follar molt ricament, em movia en cercles en la seva polla, accelerava i parava...estava a mil...i em vaig escorre com una boja amb la seva mà agafant-me el coll i l'altra assotant el meu cul...
Era increïble, em vaig quedar asseguda sobre ell recuperant l'alè...ens besem, ens mirem...m'aixequi i encara estava dura la seva polla...i no podia deixar-ho així.
Em tornava a asseure i vaig començar a menjar-li la polla de nou però vaig prendre el control jo...estava molt calent ho notava..comença a cardar-me la boca com no havien fet abans, m'enuagava amb ella, vaig començar a bavejar sobre ella, ell em marcava el ritme però me la ficava a fons, va començar a agradar-me aquesta sensació, estava a mil altra vegada, me'l mirava i l'estava amb el rostre ple de vici...vaig veure que es correria...la seva llet va inundar tota la meva boca i la meva gola ..sortia per la comissura dels meus llavis... i em va dir que m'empasses tota la seva llet calenta que vaig fer amb ganes i després li vaig ven llepar tota la seva polla per deixar-ho ben neta.
Vam sortir del bany i vam anar a la biblioteca...seguim estudiant i mirant-nos...somrient...
Ja ha passat una setmana...estic a la biblioteca i m'arriba un missatge al mòbil...estic al bany. Així que si em disculpeu...he d'anar al bany a...ser una nena dolenta...

MANELSEX

Comentaris

  • Benvinguda/t[Ofensiu]

    Et donem la benvinguda a Relats en Català.

    Aquesta pàgina és per publicar d'una manera lliure i personal aquells escrits que vulguis compartir obertament.

    Et convidem a visitar el fòrum quan tinguis dubtes, sempre hi haurà un/a relataire disposada/t a aclarir-los. I el fòrum és una eina per enfortir els lligams entre autors de les diferents parts de la parla catalana, i de fora també, on podràs participar en els diversos reptes literaris que es plantegen, poètics o de ficció.

    Estàs entre amigues i amics!

    No deixis de publicar més relats, assajos, poesia… i gaudeix de la navegació!

    Associació de Relataires en Català