CINEMA MOLT CALENT

Un relat de: Manelsex
Vam anar a un cinema eròtic XXX em la meva companya, va començar la pel·lícula i observa que dos dels espectadors estaven a prop d'on ens asseuríem, teníem un home a la mateixa fila però a uns deu seients separats, el paio ja tenia la polla fora i se havia començat a masturbares, el meu nuvi passa el braç per sobre del meu coll i acosta la mà als meus pits de manera que l'home pogués veure el que estava fent. A poc a poc va anar baixant els seus dits pels meus pits, me els va va començar a acariciar per sota del vestit i els meus mugrons van reaccionar posant-se durs, els seus dits sentien com s'endurien i me'ls estrenyia. L'espectador de fora es va adonar que m'estaves acaronant el cos i no parava de mirar-me. Ja m'estava posant força calenta, el senyor s'acosta i va posar la seva mà al meu entrecuix i jo vaig començar a frega la polla del meu xicot per sobre dels pantalons, ja la tenia ben parada. L'espectador que s'havia assegut just al costat de mi, tenia la seva polla ben parada sortint dels pantalons jo em vaig sorprendre una mica en veure aquesta polla al meu costat i tan a prop meu i el meu xicot aprofita per ficar l'altra mà a la meva vagina, per a sorpresa del meu xicot no portava tanga i la meva vagina estava començant a mullar-se, el meu xicot em passar dos dits pel clítoris i la meva excitació va créixer. L'espectador del costat va començar a masturbares molt ràpid veient-nos a nosaltres dos. Mirar el meu xicot demanant la seva aprovació i va assentir amb el cap, després vaig posar la meva mà dreta sobre la polla del desconegut, mentre amb la meva mà esquerra li treia la polla al meu xicot dels pantalons, una polla a cada mà i amb les cames obertes i la meva vagina super mullada. El senyor em va començar a acariciar els pits per sobre del vestit, jo recorria amb la mà la seva llarga i dura polla, pujava i baixava cada cop més de pressa. El meu xicot llisca la mà per darrere del meu sostenidor i el va descorda , els meus pits es van alliberar i el desconegut aprofita per treure un dels meus pits, per deixar a l'aire el meu pit dret i va començar a acariciar-me, el meu xicot va fer el mateix amb l'esquerre. Jo encantada amb dues polles a les mans, mentre els meus pits eren acariciats i xuclats sense descans, els meus mugrons estaven duríssims. Mentre jo li magrejava la polla el desconegut estira els seus dos braços i agafa els meus pits. Jo em baixar el vestit fins a la cintura i deixar el meu cos al descobert total. L'espectador gira el seu cap i acosta la seva boca al meu pit dret, va recórrer amb la seva llengua el meu pit i es va aturar al mugró per xuclar-lo i succionant, l'home llisca la seva llengua per la meva pell, i jo ja estava super calenta.
Els meus pits ressaltaven sobre la meva figura, amb els mugrons durs i lliurada al plaer. L'home va lliscar la mà dreta cap al meu ventre, baixar recorrent la meva pell i es va aturar just al clítoris, va començar a lliscar els seus dits per la meva vagina tota xopa i vaig començar a tremolar d'excitació, vaig començar a moure els malucs suaument per acompanyar els moviments de la mà del desconegut. L'home seguia recorrent cada centímetre de la panxa mullada. Jo ja ben calenta vaig baixar la meva mà dreta a la verga del desconegut i vaig començar a fer-li una jaqueta, lliscava la meva mà per la seva polla sense descans, el ritme s'accelerava, les meves pulsacions pujaven encara més, mentre l'home acariciava els meus pits amb una mà i acaronava el meu clítoris amb l'altra. Jo vaig tornar a agafar la polla del meu xicot i vaig començar a fer-li una jaqueta també, s'apropo al meu pit esquerre i xucla els meus mugrons suaument el meu nivell d'excitació es va disparar i accelerar el ritme dels moviments als meus malucs per notar més la pressió de els dits de l'home al costat. El ritme d'agitació de les dues polles també augmenta i la fricció anava en augment, jo les estrenyia amb passió les puntes dels glands i lliscava amb determinació les meves mans cap avall i cap amunt. L'home accelera el ritme dels seus dits i la fricció en augment, jo panteixava i la meva respiració s'accelerava mentre seguia espantant les dues polles a un ritme frenètic, jo estava a punt d'arribar a l'orgasme, la meva vulva estava xopa de flux, els dits d'aquell home lliscaven riquíssim i amb molta facilitat, després d'uns minuts més d'intens fregament i moviment de malucs el meu cos va patir una mena de convulsions i arribi al clímax cridant de plaer.
Al moment d'acabar apropar les meves mans a la meva vagina i xopa els dits de les dues mans de flux vaginal i em vaig dirigir a les dues polles aturades, vaig començar a lliscar les dues mans per les polles i agitar ràpidament amb els dits xops de flux, lliscaven molt fàcilment gràcies als sucs de la meva vagina, després de tot just un minut de suau però intensa fricció el meu xicot no va poder aguantar més i va deixar anar un raig de llet que arriba a la meva cara i pits. Era el torn del desconegut, fregava amb la mà dreta mentre acariciava els ous de l'home amb la mà esquerra, el seu bony estava a punt d'explotar, les venes d'aquella polla aconseguien el màxim nivell de sang, era tant el meu desig de polla que em vaig agenollar davant aquell desconegut que em magrejava els pits i em vaig empassar tota la seva polla dins la meva boca mentre les mans treballaven sense descans, l'home em va demanar que accelerés el ritme i així ho vaig fer, les meva boca lliscava amb facilitat per la polla duríssima del desconegut. Quan estava a punt de córrer-se li vaig prémer amb força la base de la polla amb una mà i amb l'altra xuclava el seu gland ràpidament i sense pausa, al cap de poc temps l'home no va poder resistir més i es va acabar escorreguen de abundant llet que omplir de ple la meva boca i esquitxa els meus pits, baixa el ritme i acaba acariciant la punta suaument fins a treure-li fins a la darrera gota de llet.........

Una sessió de cinema molt especial.....

Comentaris