COMIAT DE SOLTERA........

Un relat de: Manelsex
COMIAT DE SOLTERA

Una jove parella celebra un comiat de solters. I la cosa es desferma.
Fa un parell d'anys la meva amiga Rosa, gran amiga meva des de la infantesa, es va traslladar a viure a Barcelona per motius de feina i allà va conèixer un noi fantàstic amb qui va decidir casar-se després d'uns mesos de sortir junts. Com que tots els seus amics i amigues vivíem lluny de Barcelona, ens va proposar fer el comiat de soltera i solter just un dia abans del casament perquè gairebé tots poguéssim acudir; total, un només pot celebrar el seu comiat de solter una vegada a la vida. Carles que és el meu xicot i els seus amics no coneixien gaire el xicot, però es van unir a la festa de comiat de solter dels homes i jo naturalment a la de les noies. El casament al dia següent era a la tarda, per la qual cosa disposàvem de tota nit i el matí posterior per dormir.

El meu xicot Carles i jo vam arribar aviat a Barcelona, vam anar directament a la casa nova de la Rosa i vam conèixer el seu futur marit en Sergi, que a més d'alt i maco, era encantador. La Rosa estava maquíssima, amb els cabells negres, llargs i arrissats, els ulls castanys i una cara tan dolça. Tot el matí, fins a l'hora de dinar, el vam dedicar a ajudar la núvia a formalitzar algunes coses que quedaven pendents del casament. A l'hora de dinar es va unir a l'ajuda el nostre amic Tomàs que va arribar a aquella hora. I cap a les 4 de la tarda, mentre el Carles i Tomàs es quedaven ajudant Rosa a pujar un munt de coses a la casa nova, en Sergi va anar a preparar el banquet de l'endemà i jo me'n vaig anar a un saló de bellesa i em vaig fer un tall i un pentinat modern amb els cabells molt ros curtet i amb esglaons, també em vaig fer la manicura, vaig prendre uns raigs UVA, un tractament de pell, depilat total de cames, deixant el pèl del meu pubis molt retallat, tal com li agrada al meu home.

A les nou arribar a l'hotel on ja m'estava esperant el Carles. Aquella nit es presentava molt calorosa i humida pel que ens havíem de posar roba lleugera. Jo em vaig voler posar sexi i em vaig decidir per un vestidet groc de gasa, molt vaporós, amb tirants, gran escot i molt curtet de cuixa; al meu xicot li encantava i el posava com una moto.

– Deu del cel com et queda aquest vestit! – em deia
– Ja sé que t'agrada amor meu, després et deixo que me'l treguis. – li vaig respondre.
– No sé si podré aguantar… – va contestar excitat. – Ja que estàs boníssima!

A mi m'encanta i em posar a to que em digui aquestes coses i ell ho sap, però és que a més a més aquell vestit era realment molt sexy i em quedava molt bé, les coses com són. Ens acomiadem amb uns petons ardents i ens dirigim cadascun a la nostra festa, ell amb els nois i jo amb les noies.
En veure'm arribar les meves amigues em van saludar.

– Ostia!!! nena, ens trauràs els pretendents! – va comentar la Carmen, que aleshores estava soltera i buscant xicot.
– Que maca i que sexy que estàs! – va dir una altra

– Quines cames! – em va piropejar la meva amiga Rosa.

Com més coses sentia, més m'agradava, més em recreava i em passejava entre elles i el meu vestidet aixecava el vol vaporós i deixava veure completament les meves cuixes. El cambrer que ens serviria el sopar, no em va treure ull tota la nit.
Tot el sopar va ser de conya, rialles, molt vi i sobretot criticant els homes, jo no sé què passa però sempre que ens reunim les dones acabem parlant dels mateixos, d'homes, suposo que ells fant el mateix parlant de dones. Després, del cava i els cafès, es va fer un repartiment de coses típiques de comiat, regals de sex-shop, com: condons de colors i de sabors, polles errants, conjunt de llenceria supersexy, un petit consolador per a la futura núvia, etc…
I tot seguit vam anar a una discoteca on gairebé totes seguim bevent força i vam estar fins a les tres i escaig de la matinada rient, vacil·lant i ballant. Recordo que dues amigues més i jo vam estar ballant damunt dels altaveus de la discoteca amb balls més que sensuals i posant divertits el personal. Un cambrer ens va haver d'ajudar fins i tot a treure'ns de sobre uns paios que no feien més que intentar ficar-nos mà.

En aquella discoteca hi havia un noi mulat que m'agradava molt, li vaig fer uns gestos insinuants, es va acostar a mi i després vaig estar ballant una bona estona davant seu acariciant-me a través del vestit i ell evidentment li encantava. Aquell nen tenia uns ulls negres molt penetrants i un cos diví. Passat una estona es va acostar molt a mi per darrere, arribant a notar com el seu paquet bonic es posava dur enganxat al meu cul. Em passava una mà per la cintura que jo notava a través de la lleugera tela del meu vestit i amb l'altra fregava un dels meus pits i jo al mateix temps, acariciava darrere meu el seu preciós cul. La veritat és que el vaig posar molt calent i ell a mi, però la cosa va quedar aquí, en uns simples magrejos i uns frecs ardents i sensuals. Ell insistia a portar-me al seu apartament, però encara que em venia de gust bastant follar amb aquell bru, li vaig dir:

– Avui no, no puc, potser un altre dia?
No és que el convencés gaire, però malgrat tot, es va comportar educadament i va acceptar la meva negativa. El noi tenia una bona polla…
Cap a les quatre vam decidir anar-nos-en cadascuna a casa o al seu hotel, ja que l'endemà teníem un casament i havíem de descansar, sobretot la Rosa que era la que es casaria. Ens vam acomiadar, vam agafar diversos taxis i vam anar a descansar.
Jo vaig arribar al meu hotel, vaig demanar la targeta a recepció i me'n vaig anar a la meva habitació. Abans d'obrir la porta se sentien sorolls i rialles darrere seu. La meva sorpresa va ser quan només entrar vaig trobar una escena curiosa: el Carles, el meu xicot, totalment borratxo, estirat al llit en calçotets roncant com un boig, al costat d'ell hi havia el Tomàs, el seu amic inseparable, també en calçotets i igualment borratxo, en Cessar que és un altre amic de la colla, tirat a terra bevent a morro d'una ampolla de rom i al costat d'aquest el Lolo i el Chema que eren amics del nuvi i i en Sergi que era el futur nuvi, asseguts a terra sobre la moqueta blava explicant acudits verds. Tots ells només amb els calçotets.
Em van observar quan vaig entrar menys el Carles i el Tomàs que estaven profundament adormits i roncant l'un al costat de l'altre. Es va fer un silenci…

– Què ha passat? – vaig preguntar sorpresa.
–Aquests, que no saben beure –va dir el Sergi.

Segons em van explicar, el cas era que havien estat en una discoteca i alguns no havien aguantat gaire bé la barreja de copes, com era el cas del meu xicot i el Tomàs, llavors havien decidit portar-los a l'habitació de l'hotel, treure'ls la roba, tombar-los al llit i esperar que se'ls passés la mona.

– I què feu tots en calçotets? – vaig preguntar de nou

La pregunta es contestava sola, ja que feia molta calor aquell dia, sobretot en aquella habitació, ja que recordo que aquella nit va ser molt calenta en tots els aspectes. Lolo es va disculpar dient que feia molta calor i que s'havien sufocat ficant al llit als nois al llit i fins que se'ls passés la borratxera, no era qüestió de deixar-los sols, per la qual cosa van continuar la seva particular festa a la nostra habitació de l'hotel i ho més frescos possible.

– Val !. Esperarem una estona fins que se'ls passi una mica no? – vaig comentar.

Em van convidar a seure a terra amb ells i vaig accedir, em vaig treure les sabates i em vaig acomodar damunt d'un coixí a terra, em van servir una copa i vam seguir explicant acudits, xerrant, bevent i fumant durant una bona estona.
Després d'algun acudit picant, en Sergi, el futur nuvi, em va convidar que em tragués el vestidet, per quedar-me en roba interior com ells.

– Per què no et treus aquest vestit?, estaràs més còmoda,…fa tanta calor. -va comentar.

Jo en principi em vaig negar, no era qüestió de desfer-se davant de sis oncles, encara que dos estiguessin cao total com si estiguessin anestesiats al llit.

– Anem dona, no et facis l'estreta! –va insistir el Sergi.

Semblava molt interessat a veure'm sense el vestit. Però jo vaig continuar negant-me. La veritat és que la calor convidava a despullar-se.

– Vinga bonica!, no ens espantarem. – va saltar en Cessar per animar-me.

Cèsar és un amic que conec des de nena i naturalment ell no s'espantaria de veure'm sense roba ja que m'ha vist despullada diverses vegades i fins i tot havíem fet l'amor quan érem més joves, som de la mateixa colla des que teníem catorze anys, però al capdavall Lolo, Chema i el Sergi eren desconeguts per a mi.

La veritat és que jo estava molt calenta i al fons desitjava despullar-me davant d'ells, ja que em venia de gust posar-los calents, a més que el meu magreig amb el noi de la discoteca m'havia deixat molt excitada, però tot i així vaig seguir en els meus tretze. Va ser després d'uns quants acudits i unes quantes copes, quan el Sergi va insistir tant que al final vaig accedir a treure'm el vestit, total, tampoc no tenia tanta importància el fet de quedar-me en roba interior.

– D'acord, em trec el vestit. Però només el vestit. – els vaig aclarir.

Em vaig posar dreta, i el Cèsar em va ajudar a baixar-me la cremallera de l'esquena que es resistia una mica i el meu vestit va caure a terra lentament.
Tots es van quedar contemplant la meva figura en roba interior, mirant-me de dalt a baix fixament, vaig aprofitar per fer lents els meus moviments i fent postures molt sexys perquè gaudissin de les vistes. Per ser sincera m'agrada lluir-me i que els nois gaudeixin veient-me. A més sentia una sensació rara sabent que el meu xicot estava anestesiat al llit i jo li estava fent una petita trampa amb altres nois, pràcticament als peus.
El meu sostenidor, sense tirants, de seda de color blanc amb puntes cobria gairebé justos els meus mugrons, que llavors ja es notaven erectes a través de la tela, igual que les meves calcetes de seda brillants, que tapaven el mínim per davant en forma de uve i amb una tireta per darrere que se'm ficava pel canalet del cul.

– Dóna't la volta! – em va cridar el Sergi que s'anava excitant més i més mentre sota el seu slip es començava a notar un paquet molt més voluminós, igual que els altres nois.

Jo el vaig obeir i em vaig girar lentament. Les meves cuixes morenes els encantaven a tots i així m'ho van fer saber amb alguna piropo, la meva cintura i els meus pits durs també els van agradar. Al final em vaig asseure de nou recolzant-me sobre un dels meus malucs. Tots els nois apuntaven els seus ulls cap a mi, inclòs el Cèsar que encara que em coneixia bé, li agradava força el meu cos. Allò que quatre nois divertits em despullessin amb les seves mirades em feia sentir un plaer enorme.
El més llançat era el Sergi que no feia més que comentar-me:

– Que bona que estàs tia! , tens un cos diví ! , qui t'agafés ! , et follaria ara mateix ! .

L'oncle no es tallava un pèl, davant de tots i davant del meu xicot encara que aquest estava adormit sobre el llit. Jo li feia entendre que ell es casaria l'endemà i que ho faria amb la meva amiga, que es tallés una mica, que fins i tot hi era el meu xicot, però ell com si res. La veritat és que aquelles frases em posaven al màxim i suposo que a la resta dels nois també.

– quina boca, quines cames, quins pits, qui tot que tens…. ! – va comentar una altra vegada, sense deixar de mirar-me amb desvergonyiment.

La cosa es va animar quan tothom es va unir a les frases d'admiració. Lolo, César, Chema i Sergi no van parar de piropejar-me. Com que m'agrada que em diguin coses boniques i és que em poso a mil.

- Perdona'ns - va dir el Chema en una arrencada de disculpa- però és que just ens hem hagut de venir quan aniríem tots a un streap-tease, i sobretot aquest (referint-se al Sergi) està molt sortit, ja saps… es casa demà i…

Vaig somriure. El Sergi va clavar els seus ulls als meus i em va preguntar amb desvergonyiment: – Podries fer-nos tu un strep-tease privat?

El vaig mirar sorpresa.

– Què dius? – vaig preguntar amb un lleu enuig.
– Si vols ens despullem nosaltres primer. – va saltar el Sergi.
– Escolta no, millor no. – contestar una mica seca, encara que el meu altre jo desitjava veure'ls nus.
– Nosaltres tenim calor i ens despullarem, oi nois? – va tornar a dir el Sergi.

Després d'aquestes paraules, en un vist i no vist, es van treure l'única peça que portaven cadascun d'ells, els calçotets. Es van posar drets i lentament es van abaixar els calçotets a l'uníson, deixant-me veure tots els seus cossos nus i les polles dures com a roures. Semblava que s'hi havien posat d'acord. Ho van fer alhora com si ho tinguessin assajat.
La situació em semblava increïble, com si fos un somni. Com m'agradava contemplar els seus cossos nus i amb aquelles polles de gom a gom apuntant al sostre. Al Cèsar ja l'he vist altres vegades nu i està força bé, ja que tot i no ser molt alt i fornit, té un paquet bonic. Lolo és normalet, encara que més d'una el volgués i és aparentment molt tímid, ja que no se'l va sentir dir gairebé res. Chema té una bona polla, ja que està força catxes, amb uns braços forts, esquena gran i fornida, uns ulls verds molt clars i uns llavis gruixuts molt bonics. I el Sergi és molt maco, amb una barba molt retallada, ulls canyella, força alt i amb una bona i llarga polla, sens dubte la més gran de totes.
Jo estava al·lucinada veient aquests quatre homes nus i desitjosos de sexe mentre el meu xicot estava totalment ebri i anestesiat al llit. Cal reconèixer que aquesta situació era el doble d'excitant, sobretot perquè jo estava molt calenta, i l'alcohol ajudava a desinhibir-se i la calor era sufocant.

– Vinga preciosa! – va dir Chema – ara et toca a tu.

Els altres nois el van ajudar a aclamar-me i animar-me a despullar-me.

Vaig haver de resistir-me el just, ja que aquells nois, l'alcohol i l'escalfament em van animar, llavors vaig decidir complaure aquells quatre llops en zel i fer-los un streap-tease complet:

– M'heu agafat borratxa que si no…. vaig dir a manera de disculpa.

– Bé! – va cridar Chema força excitat.
– No em crec que faci això – vaig insistir en les disculpes, quan era tot el meu cos el que m'empenyia a despullar-me i lluir-me davant aquests quatre homes nus.

Em vaig aixecar, em vaig situar al centre d'aquella rotllana de nois assedegats de sexe i vaig anar girant sobre mi mateixa lentament mentre em contornava sensualment. Ni jo mateixa no em creia el que estava fent. Em vaig anar descordant els claudàtors del sostenidors, fent-los patir una estona sense desvestir-me del tot. Els seus ulls es clavaven al meu cos i desitjaven ardentment veure'm nua. A poc a poc vaig retirar el sostenidor dels meus pits, deixant treure el meu mugrons, seguint amb els meus girs, per després, a poc a poc mostrar completament els meus pits. Ells aplaudien. em xiulaven i em piropejaven. A tot això, els del llit ni se n'assabentaven. Aquella situació em feia sentir-me molt divertida sabent que el meu xicot podia despertar-se i agafar-nos. Després i seguint amb el meu ball giratori, em vaig humitejar els llavis i em vaig sobtar els pits sense deixar de contornejar-me. Algun d'ells s'agafava la polla amb la mà intentant contenir-la com si fos un cavall desbocat davant aquella dansa luxuriosa. Vaig ficar la punta dels dits per dins de la calceta fregant lleugerament el meu pèl púbic. Això els agradava, fins i tot algun es masturbava mentre em contemplava. Després, d'esquena, vaig ficar la meva mà també per la calceta acariciant el meu cul. Amb la punta dels meus polzes, entre els meus malucs i els elàstics de les calcetes lentament les vaig baixar, deixant-les una estona a l'alçada dels meus engonals, deixant-los contemplar el meu cul rodó, girant-me després i deixant entreveure els pelets retallats del meu sexe, després vaig procedir a baixar-les per complet, fent una parada a les meves cuixes, una altra als meus genolls, una altra als meus turmells i me les vaig treure del tot, quedant-me en pilotes envoltada d'aquelles quatre polles que m'apuntaven com quatre canons disposats a disparar.

El meu cos bru i excitat, es contornejava com si fos el ball dels set vels, però sense vels. Vaig seguir una estona amb el meu eròtic ball, i ells continuaven observant-me per tot el llarg del meu divertit cos. Em sentia humida cada cop més. Ells seguien cridant-me tota mena de coses, des de “guapa” fins a la “quin polvo que tens” i altres coses. Jo, sense deixar de girar sobre mi mateixa, recorria amb les meves mans la silueta del meu cos, apretava les meves mans contra els meus malucs, em girava i em sobava el cul, tornava a girar i m'acariciava la part interior de les cuixes, el meu cul , els meus pits, els meus cabells, m'acariciava el cony, treia la meva llengua i la passava pels meus llavis, els feia un ullet… semblava tota una professional. Ells naturalment bavejaven de gust…
El Sergi, el més excitat de tots, no es va poder resistir, es va aixecar de sobte.

– Et devoraré ! – em va cridar.

I es va llançar sobre mi, ficant-se un dels meus pits a la boca, agafant-me fortament el cul amb les mans. Tan forta va ser la seva envestida que vam caure a terra tots dos, jo d'esquena i ell sobre mi. La veritat és que va ser un cop fort i em va fer mal. Com vaig poder li vaig donar una empenta, traient-me'l de sobre i ell es va quedar una mica sorprès.

– Què fas? , estàs boig ! – li vaig cridar

Però aquell noi, estava super excitat, no era a les seves caselles i volia menjar-me sencera sense miraments i sense importar-li el que jo li fes o li digués. De nou va tornar a caminar, es va tirar sobre mi, em vaig quedar estirada a terra sense gairebé poder-me moure i ell va tornar a col·locar els seus llavis i la seva llengua als meus pits, immobilitzant-me amb els seus braços; jo al principi intentava separar-lo de mi empenyent-lo sobre les seves espatlles, però al mateix temps sentia al meu interior un gust enorme. En llepar-me els mugrons i acariciar els meus pits em va fer sentir un gust enorme i deixar a poc a poc de resistir-me, empenyent-lo cada cop amb menys força. El meu punt feble són els pits…
Estava com un toro, es recargolava sobre mi i recolzant el seu cos sobre el meu, em sostenia els braços amb el seu cos i mentre em besava el coll, em llepava les orelles, em ficava la llengua entre els meus llavis…
Jo amb prou feines podia parlar i menys aixecar el cap i veure com reaccionaven els altres, que sense trigar gaire em van envoltar i em van començar a magreja com si es tractés d'un ritu satànic. Notava les mans pels meus peus, per les cames, tocant-me el cony, les cuixes, altres em besaven, em xuclaven. quina sensació!. Jo estava pràcticament immòbil i boja del plaer que estava rebent....

– Estava totalment entregada a aquell meravellós acte.

En una sensació en què sentia una por terrible però a la vegada a un gran gust interior que et fa captar més vibracions…
Els meus gemecs es feien més i més forts, acompanyats d'algun crit i alguna llàgrima, no sé si de gust, de dolor, de por o de nervis. Com més sentia els meus gemecs i els meus crits notava més i més plaer. Quatre homes estaven xuclant-me, besant-me i tocant-me per tot el cos. Jo m'anava relaxant cada cop més, tancava els ulls i em concentrava intentant donar-li al meu cos tot el plaer que en rebia. Notava com s'humitejaven les meves cuixes, segurament pels fluxos d'aquells penis ardents, pels meus propis fluids o per les seves humides llengües. El Sergi recolzat al meu costat, em sostenia el cap amb les mans i em besava mentre les nostres llengües es creuaven, primer dins la meva boca i després dins la seva.
Lleugerament podia veure com el Cessar, de genolls als meus peus, acariciava la planta i els dits, xumetejava els turmells i els panxells, el Chema m'acariciava la cintura i el melic amb una mà i amb l'altra m'acariciava el pèl del meu cony, mentre recorria amb la seva llengua l'interior de les meves cuixes i el Lolo em xuclava els mugrons mentre sostenia els pits entre les mans…
Allò era increïble. Sempre havia somiat amb una cosa semblant, que diversos nois ardents em magrejexin, em fotessin mà per tot arreu i em xuclessin em besessin i fessin amb el meu cos el que volguessin.

Em giraven posant-me de cap per avall a terra, em xuclaven els glutis em llepàvem l'anus, l'esquena, la part del darrere de les cuixes, el clatell, les cames, el clitoris i la vagina i em tornaven a girar una altra vegada de cara amunt i jo em deixava fer com si fos una nina .

– Déu meu no pareu, quin gust que m'esteu donant! – em va sortir en un crit de cop.

El Sergi va aixecar el cap i em va somriure. Es va posar dret. Em feia por. Jo seguia estirada panxa enlaire. Els altres continuaven en els seus xuclades i llepades em els tocaments i petons per tot el meu cos. Sergi agenollar sobre el terra tot col·locant la seva polla sobre la meva barbeta. Va començar a passar el seu gland per la comissura dels meus llavis. Jo notava el dolç sabor dels seus sucs pre-seminals. Vaig treure la meva llengua instintivament i vaig començar a llepar aquella polla calenta. Ell va tancar els ulls i va llançar un gemec. Tot i el gust que em donaven entre tots era molt superior al dolor que pogués sentir . Jo seguia ficant i traient de la meva boca la seva extraordinària polla erecte.
Vaig sentir de sobte com un d'ells em separava les cames, no podia veure qui era, va posar la boca al meu pubis, començant-me a besar al voltant del meu retallat borrissol, pels meus angles i passant la seva llengua pels meus llavis vaginals. Quin gust...deu del cel!!!

Vaig reconèixer que era el Chema quan va dir:

– Que bona que estàs, reina!

Un plaer immens va recórrer el meu cos, era tal el gust que vaig sentir que ja no dominava las mes emocions..... que semblava que em desmaiaria. El Chema va ficar la seva llengua al meu cony i llepava el meu clítoris em, passio. Movia amb estil la seva llengua dins dels meus llavis i tot el meu cony s'estremia de gust. Xuclava, besava, mossegava i acariciava el meu cony em devoció . Li vaig agafar de les orelles per notar-lo més dins meu i de seguida vaig tenir un orgasme brutal e increïble, llançant tota mena de gemecs. Ell a continuació va baixar al meu anus xuclant al seu voltant, mentre jo seguia corrent en un orgasme darrera un altre, sense deixar de degustar tota la polla del Sergi com si fos un ric caramel.
Algú d'ells recorria la part interior d'una de les meves cuixes amb la seva llengua, podent notar el seu ardent alè. Un altre feia el mateix amb l'altra cama, donant-me lleugeres mossegades i l'últim em magrejava els pits i amb el seu gland que recorria els meus revolts, pels malucs, el ventre, les aixelles…
Estava sent devorada sencera per quatre llops viciosos i estava totalment entregada a aquell joc tan ardent que no volia que acabés mai.
Amb les meves dents dibuixava cercles a la dura polla del Sergi, fent-li sentir més plaer. Ell m'acariciava la cara, el coll i els cabells. De sobte el Chema va dir:

– Estàs tant bona que si em deixes se't follaré!
El Sergi va treure de sobte la polla de la meva boca que llavors semblava que l'esclataria i es va aixecar empenyent el seu amic i alhora separant tots els altres del meu cos, jo no entenia el que passava.

– Jo he de ser el primer. – va dir com confirmant un torn prefixat.

M'espantava tot allò, però alhora volia que continués..................



MANELSEX

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer