Enyorança recent

Un relat de: judit6

Mai havia sentit un buit,un buit molt gran enmig del cor.He escoltat un ritme que no és normal i he pensat:
Em sembla que a ningú no li a passat res però a marxat sense voler de la meva vida uma persona estimada que m'há ensenyat a llegir i escriure,a tenir paciencia fent les coses,a ser més polida,a fer tota mena d'operacions i a estimar les persones com tothom hauria de fer.I també moltes coses més que les tinc guardades molt en el fons de mi,allí,en el buit del cor.
Aquesta persona es diu Teresa Benet que ha estat la millor professora que he tingut a la vida de momento.M'agradaria torna a l'edat en que jo estava a la teva classe però no puc perquè jo també em faig gran igual que tots el éssers vius.Tan sols espero que en els estudis que em queden al llarg de la meva vida pugui trobar una professora tant bona com tu.

GRÀCIES PER TOT!

Comentaris

  • Enyor i agraiment[Ofensiu]
    Unaquimera | 04-10-2008

    El teu relat, que es basa en el record i en l'enyor, resulta molt clar en llegir-ho, ja que expressa sentiments que tots hem hem experimentat alguna vegada: la nostra memòria atresora moments, situacions, persones... i els trobem a faltar quan han passat o no hi són.

    M'ha agradat el teu gest de donar les gràcies a una persona que t'ha ensenyat. Això parla molt bé de tu, vol dir que a la teva edat te n'adones de coses importants en la vida.

    Espero que continuis escrivint, llegint, practicant i publicant, sense deixar d'estudiar, és clar!

    T'envio una abraçada de benvinguda a aquest web,
    Unaquimera

l´Autor

judit6

2 Relats

2 Comentaris

1104 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
ola
em dic judit tinc 10 anys i m'agrada molt escriure poemes,fer teatre i escriure relats;sobretot en català.
el meu somni seria poder ser escriptora o actora de teatre però per això encara em falta estudiar molt.

Últims relats de l'autor