Un poema

Un relat de: judit6

Un poema de moltes coses pot ser,
i de les que és pot tractar també.
Un poema pot ser especial,
com un preciós regal
o un ésser estimat.


Quan et poses a pensar,
primer,no saps que posar,
fins que la imaginació t'entra al cap,
i ja saps tot de què va.


Si un poema et vols inventar
primer has pensar de què es tractarà,
I després començar a treballar
per el poema mostrar.


Aquest és un poema per ensenyar,
a tothom que es vulgui dedicar
a poemes inventar,
perquè si vols començar,
no et cal pas esperar.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

judit6

2 Relats

2 Comentaris

1105 Lectures

Valoració de l'autor: 5.00

Biografia:
ola
em dic judit tinc 10 anys i m'agrada molt escriure poemes,fer teatre i escriure relats;sobretot en català.
el meu somni seria poder ser escriptora o actora de teatre però per això encara em falta estudiar molt.

Últims relats de l'autor