ELS PARES

Un relat de: Pages@s
Una curiositat sobre els meus pares: quan jo i la meva germana ens barallàvem, el meu pare em portava al parc i la meva mare portava la meva germana a passar una estona amb les seves amigues. Quan passaven uns minuts, quan ens portaven a casa, jo i la meva germana no ens barallàvem en una setmana .
Fa dies jo la mare i la germana volíem anar a la platja perquè era estiu i feia molta calor. Aquell dia vam tindre una super idea, ràpidament vam trucar al tiet i a la tieta per anar a Port aventura i van dir que si. Vam fer les seves maletes i vam marxar a l'aeroport i anàvem tots junts i mentre jugàvem a veritat o repte i el meu tiet va escollir repte. La tieta, la mare, la germana i jo vam pensar el repte i li vam dir que es tallés el serrell, però sense voler es va tallar tot el cabell. Li vam dir “calvo con pelo” i vam arribar a port aventura i ens ho vam passar molt bé .


¡¡¡¡¡¡



Comentaris

  • Divertit[Ofensiu]
    Solsona Bot | 21-02-2024

    Unes històries ben divertides i amb molta imaginació. Bon relat sobre la família.

  • Baralles ben resoltes[Ofensiu]
    Cesca | 21-02-2024

    Caram, quina família més divertida i ben avinguda. Ben segur que és per això que saben trobar bones solucions als conflictes!

l´Autor

Foto de perfil de Pages@s

Pages@s

64 Relats

279 Comentaris

9761 Lectures

Valoració de l'autor: 9.60

Biografia:
Som un grup de nens i nenes de Cicle Superior d'Educació Primària que fem un taller d'escriptura en català utilitzant les bases del concurs de microrelats.