Ella, o poema de la fusta que estimava el foc (2a part i no-última)

Un relat de: FRAN's

Parlar amb qui estimes
sempre és, o casi sempre,
experiència de plaer,
amanida amb un xic de dolor
per enyor al que no es pot tenir.

Però si hi ha gent
que d'aquest plat en fa sexe
jo bé me'l puc menjar
parlant amb ella,
pensant en ella.

Un pessic de dolor
et fa apreciar amb més goig
les dolces estones viscudes.

Somiar en Ella;
el millor homenatge possible.
Somiar el dia utòpic
en que entre els nostres ventres
no hi hauran distàncies.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de FRAN's

FRAN's

50 Relats

98 Comentaris

65035 Lectures

Valoració de l'autor: 9.05

Biografia:
frase preferida: "no diguis mai: d'aquesta aigua no en beuré, aquests genitals no lleparé i aquest capellà no és el meu pare" (Quim Vila)
pel·lícula preferida:la fortuna de viure (Les enfants du marais)

la vida és una merda i precisament per això ens ho hem de passar bé