El somni d'una nit d'agost

Un relat de: estel d'estiu

Aquells estels, aquella lluna, tot forma part d'un somni d'una nit d'agost que no ha resistit els embats de la tardor.
Les fulles han caigut i l'arbre ha quedat nu. Aquestes ara volen en totes direccions, no saben on van, han perdut el rumb.

Com la boira, se'n ha anat enterbolint el cor i omplint els ulls de llàgrimes, escampant una pàtina de grisor sobre l'estel de migdia.

Qui sap quan va acabar, potser fins i tot abans de començar ja estava acabat, però això no es podia saber perquè els poders sobrenaturals són escassos i cars de veure.

Ara ja no hi ha retorn, no és com l'Ulisses que torna a cercar Penèlope, simplement el qeu va ser ja no tornarà i ara ja no se sap el que serà.

Tot són jocs de paraules, coincidències, casualitats que fan un forat a l'ànima i que encara pretenen no haver fet mal, per això ara només queda posar bona cara al mal temps i oblidar, sobretot oblidar aquesta nebulosa que tal vegada es va anomenar felicitat.

Comentaris

  • Endavant[Ofensiu]
    George Brown | 11-01-2005

    Expresses la tristor d'una forma molt tendre, sense rancúnies, i això diu molt... escrius d'una forma que trobo que és molt simple, però al mateix temps molt complexa. Descrius els sentiments de forma molt senzilla, amb la dificultat que això comporta.
    Felicitat.
    Una abraçada,
    Jordi.

  • Jo si que et comprenc.[Ofensiu]
    messiah | 05-01-2005

    Potser et comprenc perque et conec pero opin que has plasmat es teus sentiments en aquest relat com a cap altre dels que has escrit. Segueix aixi "Planes"!

l´Autor

Foto de perfil de estel d'estiu

estel d'estiu

18 Relats

34 Comentaris

26269 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Des del 86 que em passejo pel món, gaudint de tot i de cada moment. Sóc del mig del mar, de l'illa de la calma i m'encanta escriure, explicar fets, imaginacions o simples paranoies ja que així buido l'ànima de tot el que em preocupa.

(Tal vegada és un poc minso el que dic, bé de fet tampoc és que digui gaire cosa perquè pogueu saber com sóc, així que la millor manera que teniu és llegir els meus relats, en ells vaig posant-hi pinzellades de mi)