El regal més gran que m'ha pogut fer la humanitat

Un relat de: F. Escandell

M'han dit moltes coses en la vida, però mai ningú no ha pogut dir que jo no sàpiga estimar.

* * *

Sabeu el que és sentir passió per escoltar la respiració d'algú? Coneixeu la sensació d'aixecar-se pel matí amb l'única il·lusió de passar temps amb una determinada persona? Heu sentit mai l'eufòria d'obtenir allò que voleu, de que el vostre amor sigui correspost? Clar, potser sou massa joves per això... Però és un sentiment que no es pot amagar, que no es pot descriure... I tenir-lo a prop de mi, compartir la meua vida amb ell és... És el regal més gran que m'ha pogut fer la humanitat. I no us penseu que menteix quan dic que ho donaria tot per ell...

* * *

Uns parlen de dignitat. D'altres diuen que ningú no és imprescindible. Comenten fets sense tenir en compte els nostres sentiments. Per què ningú mai no m'ha preguntar què significa ell per mi?

* * *

Avui ho ha tornat a fer. Per sort, quan queia per les escales m'he pogut recolzar una mica en la paret. Amb una mica de sort, ningú no se'n adonarà de les noves ferides. Tanmateix, m'és igual el que diguin. L'estim.

Comentaris

  • L'altra cara de l'amor[Ofensiu]
    Unaquimera | 22-12-2009 | Valoració: 10

    Ei, quin munt de relats publicats des del darrer cop que vaig passar pel teu espai! Novembre i desembre han estat mesos estranys, carregats de feina i altres circumstàncies... però ara que tinc de nou una mica de temps, he volgut passar a veure què publicaves, i he tingut una alegria en veure tantes noves creacions.

    Si he obert aquest, ha estat perquè el títol, certament, crida l'atenció, tan per la longitud com pel missatge.

    També el relat és ben curiós: comença romàntic, parlant de l'amor i els sentiments més emotius, per arribar finalment a descobrir una realitat dura, una situació cruel en què la víctima se sent afortunada, agraïda: realment, esgarrifós!
    Per casualitat, has llegit la meva NINA DE NEU? D'alguna manera, me l'ha recordada, tot salvant les distàncies formals.

    T'envio una abraçada embolicada en format de regal,
    Unaquimera

l´Autor

Foto de perfil de F. Escandell

F. Escandell

96 Relats

119 Comentaris

76077 Lectures

Valoració de l'autor: 9.86

Biografia:
Sóc inútil com un gos que borda
a una lluna que no entén d'udols...


[http://somiarpersobreviure.blogspot.com]