El malson del poeta

Un relat de: L'escriptor mediocre

No tinc idees
que em permetin escriure
l'amor que no sento.
L'amor és la maria
que em subministra
l'energia,
les idees,
i els poemes,
per tant,
estic dèbil,
impotent,
i els meus poemes
son fets
de paraules buides.

Comentaris

  • M'ha fet molta gràcia aquest poema...[Ofensiu]
    pseudo | 12-08-2006

    Perquè en tinc un de "semblant" escrit en castellà...

    No et dic que m'ha agradat la idea, perquè diria que m'agrada també la meva :P.

  • Si l'amor[Ofensiu]
    Ze Pequeño | 13-09-2005

    t'ho dóna tot, si no tens amor, no tens res.

    Trobo que és un poema boníssim. M'agrada molt la idea, i l'has expressat amb poques paraules, però ben clares, ben dites.

    Has sabut ressumir en poques línies el que per tu és l'amor, el que et proporciona, i cóm et sents quan et manca.

    Molt bon poema. De veritat.

    Una abraçada, xiquet.

    Salz.