El final

Un relat de: annah

El seu cor cada cop bategava més i més fort. Semblava que d'un moment a l'altre pogués sortir-li disparat del cos. Estava esgotada, no podia aguantar més, així.
La seva respiració, cada cop més accelerada i costosa li indicava el final. El final d'una gran batalla viscuda, i que ara acabava. Per sort, pensava ella.
En cada segon que transcorria, tots els músculs del seu cos li feien més i més mal. Havia arribat el punt de ja no sentir-los. Tan sols eren parts mortes del seu cos.
Una suor freda li recorria per tot el cos. I, la feia estremir, era com si li passessin un glaçó per sobre de la pell, ja resseca.
Havia desitjat aquest moment des de feia tant i tant! Des d'abans de sentir aquest esgotament que li impedia estar serena.
Durant uns segons, pocs, va tancar els ulls, i quan els va tornar a obrir, va veure el final.

La fi... la marató s'acabava... ja veia la gent aplegada a l'arribada, cridant i donant-li ànims. Era la primera d'arribar! L'esforç i l'esgotament havia merescut la pena!

Comentaris

  • Sareta_16 | 20-07-2005 | Valoració: 9

    Kukaaa! com estas? Ains quant de temps sense llegir-te nahh i aqui estic!:) M'ha agradat molt, molt original.. fins al final no sabia que es tractava... me tenies tota impacient! Uauuu mub mub tia, veig que no pares d'escriure! Claru q si, com ha de ser! Que jo vull llegir moltes coses teves!;) Que ho fas de perlaaas nena! Oh yeahHh! :D
    Per acabar dir-te bones vacançes i esuuu que ta vagi muuub bunica! Cuidate mol!(k)

  • i segur que...[Ofensiu]
    Capdelin | 20-07-2005 | Valoració: 10

    la que corries eres tu... perquè ets capaç de tot: de córrer, suar, patir, morir i arribar com sigui a tot el qye et proposes... i a la meta hi ha un piano, uns estudis, una creu roja, un treball estiuenc, cant... el que faci falta...
    ets corredora de fons, tens personalitat i resistència i... arribaràs allà on tu et proposis... segur!!!
    un petonàs guapíssima i una abraçada!!!
    dos relats teus!!!! sorpresa agradable per a mi!!!