De desig

Un relat de: ygerbeau
Aquest matí m'he disparat un tret. Ha sigut l'única cosa bona que he fet en aquesta vida. He provat d'arreglar-ho durant molts anys. Però cada cosa que he tocat, cada persona que he acariciat... sempre tot ha acabat al mateix lloc. Lluny. Lluny d'on es tenen sentiments. A prop. A prop d'on es viu la mort.
Trobo que la bala ha sigut piadosa de mi. No he sentit dolor ni por. Ha estat un cop sec. Un adéu sense paraules. Només em sap greu, perquè la meva dona haurà de recollir la sang que he escampat. Haurà de rentar el terra amb salfumant i lleixiu amb bicarbonat. Haurà de rentar el cor amb paper de vidre trencat. Haurà de portar-me al contenidor de la cantonada en un sac embolicat. I tot... i tot sense que ho vegin els nostres fills.
M'apiado d'ella i de les llàgrimes que li cauran dels ulls. Llàgrimes traïdores que la faran feliç.
Aquest matí m'he disparat un tret. Ha sigut l'única cosa bona que li he donat a l'amor de la meva vida.

Comentaris

  • Hi ha...[Ofensiu]
    AVERROIS | 03-12-2011 | Valoració: 10

    ...moltes persones que viuen pensant que mai han guanyat res i que no són importants, però un dels meus fills hem va dir una vegada quan era petit una cosa que hem va fer pensar..."Si he nascut és que he guanyat al menys una carrera"
    Tothom és necesari encara que no sapiga perquè. Hi ha moltes peces en joc i totes poden tenir un paper important, ningú està aquí perquè si.
    Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de ygerbeau

ygerbeau

3 Relats

9 Comentaris

2517 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Últims relats de l'autor