DANYS COL.LATERALS

Un relat de: montserrat vilaró berenguer
Ha somiat que hi havia un temps en què les persones vivien lliures i felices, ha sigut sols un somni. Maleit sigui es diu!
La Laura contempla fixament el rellotge i es diu que ha sigut pitjor el remei que la malaltia. El seu rellotge estimat no funciona, l'agulla dels minuts resta parada i morta com desencisada. Remou amb un moviment dolç el rellotge vol fer quelcom per reparar sap que és automàtic. El rellotge va com a batzegades com un cor cansat que vol aturar-se. Més tard l'agita frenèticament i les busques es posen en moviment, una estona mes ,poc i tor-nen a aturar-se. Es diu que el deu haver mullat i per això no funciona. De sobte te una idea genial. Agafa el rellotge de polsera, com que és metàl·lic el ben embolica amb un drap de cuina i el posa al microones.
Al cap d'un minut la cuina s omple de fum. Obre el microones i veu amb esglai que inclús el drap de cotó començava a cremar-se. La corretja de cuir resta ben cremada. Però meravella veu que el rellotge funciona. Funciona i funciona, es deu haver eixugat i altre cop resta viu i batega com un petit cor.
Tot això sols són danys col·laterals es diu, la acarona solament i es diu que el portarà al rellotger que canvia la corretge i pot ser que li doni una mirada de persona entesa.
Ella és una dona amb rauxa , i es diu no entén de maquinàries que van soles. I amb pena es mira els danys col·laterals, la corretge de cuir encara era l'original de quan el va comprar. És un rellotge car, més car del que pensa comparar-se mai més. Va ser com un encanteri, el rellotge es diu la va cridar, comprem!. I qui es resisteix a això, quan els objectes parlen el llenguatge del cor.

Comentaris

  • Bon relat[Ofensiu]
    Karin | 03-04-2018 | Valoració: 10

    A vegades es pitjor el remei que la malaltia, això deus volguer dir

  • Bon relat[Ofensiu]
    Karin | 03-04-2018 | Valoració: 10

    A vegades es pitjor el remei que la malaltia, això deus volguer dir

l´Autor

Foto de perfil de montserrat vilaró berenguer

montserrat vilaró berenguer

464 Relats

1635 Comentaris

321084 Lectures

Valoració de l'autor: 9.89

Biografia:
Tota la meva vida he sigut lletraferida. M'agrada molt escriure, perquè
a dins meu està ple d'històries i tinc com una necessitat d´explicar-les
Per mi és un plaer compartir somnis i pensaments amb qui tingui la paciència de llegir i procurar entendre els meus humils escrits ,fets amb tot el meu cor. Moltes gràcies per la vostra gentilesa.