Dades

Un relat de: Bonhomia

Quan vegis que la cosa trontolla... vol dir que pot caure una peça del castell. si cau tot el castell... vol dir que t'has quedat sense soldats. si t'ataquen... treu la guitarra i toca un rock'n'roll... o "guaschibo", de la polla, per defensar la teva condició d'anarquista resignat. el que ve després... sento molt dir-te que no és l'anarquia ni cap utopia... però si t'ho montes bé amb la retòrica que has après pot ser que acabis essent l'esclau d'una família aristocràtica... i si t'agrada la filla... : llavors pots ser el protagonista d'una llegenda real!
el dia que la madonna va mostrar els seus pits als mitjans de comunicació no sé per què ho va fer... si es volia sentir alliberada ho trobo bé... però és que a mi em va semblar tan artificial... què collons! si en tenia ganes doncs vinga!
Plou. Plou i plou. Me n'haig d'anar de vacances, ja podria fer sol... tampoc demano que cantin els ocellets... encara que a aquest pas ens haurem de posar ocellets electrònics a les finestres per alegrar-nos el dia!
Em fa mandra preparar-me per marxar... però ho haig de fer... si... jo puc!

Comentaris

  • La ironía[Ofensiu]
    Melcior | 19-12-2006

    el humor, fins i tot la sàtira ,son aquelles píndoles que ens aporten com a mínim un somriure,que hi ha és molt , potser prou , diu que pocs animals saben fer-lo.
    Endavant.

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515758 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.