Crítica contra el món.

Un relat de: Autor de Nit

Com és que els únics que sofreixen son els més pobres i desprotegits?Per que al món la gent només vol diners i volen aconseguir la gent alló que vol sense guanyar-ho i a sobre quan ho tenen volen aspirar a més i més?Per qué al món pujen al poder els fills de la gent que tenen poder?
Per exemple els reis per quins set sous tenen els reis que anar agafant i robant del proleteriat, que el rei treballi i es guanyi els seus diners, pero aixó no es tot, ademés el príncep també va agafant i vosaltres creieu que el casament d´el príncep Felip i de la Leticia se´ls han pagat ells mateixos, doncs no i el anell de la Leticia va costar el sou de 1000000 persones honrades. Tots els diners que roben, els agafen mitjançant l´IVA i altres impostos i lo de les carreteres, aquell famós impost que es per pagar les carreteres, les carreteres ja están més que pagades.
I alló que diuen de noi piratejar música perque se li esta robant a l´autor, creieu que el Bisbal no podrá menjar si et descarregues una canço seva¿?. Alló que diu la constitució de que cap país es pot separar, alló ho va dir el Zapatero, perqu casi tots els impostos que guanya son de Catalunya.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer