Contra el poder

Un relat de: Bonhomia

No es pot estar contra el poder. Amb quina força? Amb quina intel.ligència? I sobretot: amb quina visió? És impossible doncs la força, intel.ligència i visió serien elements de contrapoder. El significat més objectiu d´aquest és el següent: "L´altre pol del poder, que exerceix el mateix tipus de força fonamental que aquest". Un símbol del contrapoder és la caricatura d´una desgràcia en qüestions militars, la d´un fet en qüestions culturals, etc.
Aquesta petita informació té una validesa total si parlem d´igualtat. Mai s´aconseguirà aquesta de la manera aquí qüestionada, doncs és precís eliminar l´objectiu, esperit, vida, material, etc. del poder quan exercim un contra poder i així prenem un control que ens durà a una situació fonamentalment semblant a la del "primer" poder.

Totes aquestes bajanades són simplement una crida a la unitat, que no serà mai possible si utilitzem les mateixes armes que el poder jeràrqic utilitza i ens dóna.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Bonhomia

Bonhomia

646 Relats

1852 Comentaris

515887 Lectures

Valoració de l'autor: 9.87

Biografia:
L'armonia commou la selva verge de paratges interexternalitzats mentre els estels ens somriuen dolçament i les nits i els dies es confonen en boira d'un nou color que brillarà per la mare universal que va fer-nos i cerquem cuidar... si és que aquestes paraules contenen cert ressò d'esperança en un món tan difícil i complicat.