Conflictes entre amics

Un relat de: Lluís Cièrcoles i Antonell

En Josep i en Lluc eren dos bons amics que anaven sempre junts a festes, feien sortides, organitzaven sopars, s'explicaven llurs secrets... Llur companyonia es va rompre el dia que en Josep va confessar a en Lluc que s'estimava la Carola. En Lluc feia molt de temps que li anava al darrera; en Josep, en canvi, no s'hi havia fixat mai, però a força de fer-se amb ella i d'oir en Lluc que sempre en parlava, en Josep s'en va encaterinar.
Des del primer moment, en Lluc decidí continuar essent amic d'en Josep sense que el seu amor, i el del seu millor amic, envers la Carola influís en llur amistat. Però en Josep canvià el seu caràcter de cop i volta. Ja no eren amics, i en Josep feia tots els possibles per fastiguejar i xinxollar en Lluc.
La Carola no els feia cas a cap dels dos, però un dia admeté que preferia en Lluc a en Josep. En Josep, irat i gelós, posà llis en Lluc. La Carola, en saber-ho, s'enravenxinà molt i no torna a parlar amb en Josep.
En Josep, que tenia el caràcter molt fràgil i delicat, no pogué suportar el mutisme de la Carola i es suïcidà d'un tret al cap.
Ara, en Lluc i la Carola surten junts; s'han enamorat i són molt feliços. El nou millor amic d'en Lluc és en Fabià, un jove de caràcter fràgil i delicat que acompanya en Lluc a les festes, fa sortides amb ell, l'ajuda a organitzar sopars, li confia els seus secrets...

Comentaris

  • conflictes[Ofensiu]
    donablanca | 09-05-2005 | Valoració: 10

    el final lliure està molt aconseguit.
    ens podem imaginar qualsevol cosa.
    de fet relatat una introducció i els demés hem de fer el reta.
    m'ha agradat auqesta proposta